ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça’da trafik kazası 2 yaralı

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 2.9.2011    

Foça’da trafik kazası 2 yaralı



2 Eylül 2011 Cuma günü saat 00.30 dolayında Foça’da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

İddiaya göre; Hükümet Konağı yönünden şehir merkezine doğru gelen Sertaç Cömert yönetimindeki 35 AF 484 plakalı özel araç Uğur Mumcu parkının önündeki kavşak girişinde aniden yalpalamaya başladı. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği sanılan araç, sol tarafından yol kenarındaki taş duvara çarptı ve takla atarak Göker Apart Otel’in otoparkına düz olarak düştü. Çevrede bulunanların haber vermesiyle Foça 110 AKS ekipleri ve polis kısa sürede olay yerine ulaştı.

Araçta bulunan ve Foça Belediyesi’nde işçi olarak çalıştığı öğrenilen Sertaç Cömert(32) ile arkadaşı İzmir Büyükşehir Belediyesi çalışanı Bülent Çelik(32), 112 Acil ambulansına alınarak Foça Devlet Hastanesi’ne gönderildiler.

Olay mahalline ve Foça Devlet Hastanesi’ne gelen Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ yaralıların durumlarıyla yakından ilgilendi ve yakınlarına geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Yaralıların ilk tedavilerinin ardından iç kanamaya bağlı hayati tehlike ihtimali göz önüne alınarak Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildiği ve Foça Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kaza ile ilgili olarak soruşturma başlatıldığı öğrenildi.





Seyfi GÜL







Okunma: 3354
Okunma: 3354












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)