ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Festivali iptal edildi

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 26.8.2011    

Foça Festivali iptal edildi



Son günlerde artan terör olayları, evlere ve gönüllere düşen şehit acıları nedeniyle Foça’da geleneksel olarak her yıl yapılan Uluslararası Kültür, Sanat ve Balıkçılık Festivali’nin bu yıl yapılmayacağı açıklandı.

Her yıl Ağustos yada Eylül aylarında yapılan, bu yıl Ramazan dolayısıyla 9-10-11 Eylül 2011 tarihlerinde yapılması planlanan festival ile 30 Ağustos 2011 tarihinde Foça İlçesine bağlı Kozbeyli Köyü’nde İzmir Devlet Senfoni Orkestrası’nın vereceği konser aynı gerekçeyle iptal edildi.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Foça’nın ulusal konulara çok duyarlı bir kent olduğunu ve bunu düzenlenen her türlü etkinlikte yaşadıklarını söyledi. Demirağ, artan terör olayları ile yaşanan acıları gönülden paylaştıklarını ve her fırsatta terör ve ülke savunması için mücadele eden asker ve güvenlik güçlerinin yanında olduklarını belirtti.

Gökhan Demirağ; “Bugün geldiğimiz noktada bazı ocaklarda acı yaşanırken biz ilçemizin tanıtımı amacıyla da olsa festival, şenlik düzenlemeyi içimize sindiremedik. Halkımızın yoğun talebi ve ilçede bulunan esnaf temsilcilerimizin de görüşlerini alarak bu etkinliklerimizi iptal ettik. Önümüzdeki yıl daha uygun ortamda olmayı dileyerek festival ve şenliklerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.

Seyfi GÜL







Okunma: 2248
Okunma: 2248












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)