ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça’ya yeni araçlar

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 20.8.2011    

Foça’ya yeni araçlar



Foça Belediyesi iş makinaları parkını yeni araçlarla güçlendirdi. Bu araçlardan bazıları Demokrasi Meydanı’nda sergilenerek halka tanıtıldı.

Foça’nın ihtiyaçlarının karşılanması, daha çok ve kaliteli hizmet üretilmesi amacıyla yeni araçlar aldıklarını belirten Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, ilk planda 7 aracı bünyelerine kattıklarını, 3 aracın ise alım aşamasında olduğunu söyledi.

Gökhan Demirağ; “Foça belediyesi olarak araç parkımızı genişlettik. Yedi tane aracımız şu anda temin edilmiş durumdadır. Bunlardan iki tanesi çöp kamyonu, iki tanesi süpürme aracı, bir tanesi kepçe, bir tanesi zabıta aracı, bir tanesi 16 kişilik minibüstür. Toplamda 7 aracı Foça halkının hizmetine sunduk. Gerektiğinde diğer yerlerde de kullanmak üzere süpürme aracı, kepçe ve çöp kamyonunu Yenifoça’ya, zabıta aracını Bağarası ve Gerenköy’e tahsis ettik. Diğer araçlarımızı Foça Merkez’e planladık. Hepsi faaliyete geçirilmiştir. Genişleyen bir Foça’da hizmetlerimiz devam etmektedir. Başta Yenifoça, köylerimiz ve Foça merkez olmak üzere bu araçlarla daha fazla hizmet üreteceğiz. Ayrıca 3 adet hizmet aracı ve minibüs alarak yeni araçlarımızın sayısını 10’a çıkaracağız. Halkımıza hayırlı, uğurlu olmasını dilerim” dedi.

Seyfi GÜL







Okunma: 2357
Okunma: 2357












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)