ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
AKP Foça İlçe Başkanlığı iftar yemeği verdi

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 9.8.2011    

AKP Foça İlçe Başkanlığı iftar yemeği verdi



AKP Foça İlçe Başkanlığı 8 Ağustos 2011 Pazartesi akşamı iftar yemeği düzenledi.

Foça Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde verilen yemeğe AKP’li İzmir Milletvekili Aydın Şengül, AKP Foça İlçe Başkanı Kadir Özgirgin, AKP’li Foça Belediye Meclis Üyeleri Ali Çelik ve Ceyhun Çetin, İl başkan yardımcıları ve ilçe başkanları ile yönetim kurulu üyeleri, Yenifoça, Bağarası, Gerenköy Belde teşkilatları üyeleri ve 1000 dolayında vatandaş katıldı.

AKP Foça İlçe Başkanı Kadir Özgirgin yaptığı konuşmada iftar dolayısıyla yemeğe katılan herkese hoş geldiniz diyerek teşekkür etti. Kadir Özgirgin; “700 kişinin geleceğini umuyorduk, şu anda 1000 kişiyi geçtiğimizi sanıyorum. Bu duruma hazırlıklıyız ve bir arada iftar açmanın manevi hazzını duyuyoruz. Ramazan boyunca yine iftarlarımız olacak. Tüm Foçalıları bekliyoruz.” dedi.

İzmir Milletvekili Aydın Şengül Ramazan ayı başladığından beri evinde iftar yapmadığını, her akşam ihtiyaç sahibi bir aile ile birlikte olduklarını söyledi.

Aydın Şengül “Her akşam farklı bir ilçedeyiz. Genelde bir aile ile birlikte oluyoruz. İlk defa Foça’da bir teşkilat yemeğine katılıyoruz. Toplu yemeklerden ziyade ailelerle birlikte olmayı, paylaşmayı seçiyoruz. Daha sonra o ilçedeki en yakın bir köye giderek, teravih namazında köylülerle birlikte oluyoruz. Bugün beşinci ilçedeyiz. Kendi evimizde iftar yapmak henüz kısmet olmadı. Gayet güzel, yorucu bir seçim çalışmasından çıktık. Bir yorgunluk var. Ama bu bahaneyle kendimizi tatil yapmış hissediyor ve teşkilatlarımızla beraber oluyoruz. Maneviyatı yüksek bir ayda herkesle beraber oruç açmak son derece keyifli. Herkesi de bir arada görmüş olduk. Kendilerine bir teşekkür etme fırsatı da bulduk” dedi.


.





Seyfi GÜL







Okunma: 2499
Okunma: 2499












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)