ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Aziz Kocaoğlu Foça’yı ziyaret etti

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 3.8.2011    

Aziz Kocaoğlu Foça’yı ziyaret etti



İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Foça’yı ziyaret etti. 2 Ağustos 2011 Salı günü öğle saatlerinde gerçekleşen ziyarette, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ve Meclis Üyeleriyle sohbet eden Kocaoğlu, yeni yatırımların müjdesini verdi.

Büyükşehir sınırlarının büyümesiyle birlikte görev ve sorumluklarının arttığını hatırlatan Başkan Kocaoğlu, belirli sıklıklarla tüm yerleşim yerlerini ziyaret etmeye çalıştığını söyledi ve Foça’nın altyapı sorunlarını büyük ölçüde çözdüklerini dile getirdi.

Büyükşehir’in Foça’da yürüttüğü çalışmalar hakkında da bilgi veren Başkan Kocaoğlu, Yenifoça Arıtma Tesisi ve Kanalizasyon Projelerinin hazır oluğunu, inşaat şartnamesinin hazırlıklarının sürdüğünü dile getirdi. Yeni Foça Derin Deniz Deşarjı teknik şartname çalışmalarının da devam ettiğini belirten Başkan Aziz Kocaoğlu, ilçedeki dere ıslahı çalışmalarının inşaat ihalesi aşamasında olduğunu, Gerenköy Atıksu Arıtma Tesisi için de fizibilite çalışmalarının sürdüğünü anlattı.

Başkan Kocaoğlu İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Reha Midilli Caddesi’ndeki düzenleme çalışmalarını da inceledi. Çevre de bulunan vatandaşlarla sohbet eden Başkan Kocaoğlu, caddenin yeni haliyle ilçenin çehresini değiştirdiğini söyledi.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na, ilçeye yaptığı destek ve katkılardan dolayı teşekkür plaketi verdi.


.



Seyfi GÜL







Okunma: 2276
Okunma: 2276












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)