ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Artist aranıyor

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 12.7.2011    

Artist aranıyor



Türk Hava Kuvvetleri'nin 100 kuruluş yıldönümü için çekilen Anadolu Kartalları adlı sinema filmi için yardımcı oyuncular arayan yapımcı şirket, Foça Demokrasi Meydanı’nda stant açarak kayıt yaptı.

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, İlhan Şeşen, Çağatay Ulusoy, Alpay Kemal Atalan, Özge Özpirinççi, Alper Saldıran, İsmail Filiz, Hande Subaşı ve Ekin Türkmen gibi ünlü oyuncuların üstlendiği filmin senaryosu Hakan Evrensel'e, müzikleri Ozan Doğulu'ya ait. Görüntü yönetmenliğini Uğur İçbak yapıyor.

Fida Film ve Bluelf Movie’nin yapımcılığını, Ömer Vargı’nın yönetmenliğini üstlendiği filmde savaş uçağı pilotu olmaya hazırlanan beş genç teğmenin düşleri, umutları, rekabetleri ve azimleri ile bu çerçevede gelişen olaylar anlatılıyor.

Yurdun çeşitli kentlerinde halen çekimleri süren filmin 29 Ekim 2011'de vizyona yetiştirilmesi planlanıyor.

Filmin bazı bölümleri Foça’da çekilecek. 30 Temmuz ve 4 Ağustos günleri yapılacak iki günlük çekimlerde rol alacak figürasyon ve yardımcı oyunculara ihtiyaç duyduklarını belirten cast sorumlusu Utku Kaluç, Foçalılardan ve tatilini Foça’da geçirenlerden yararlanmak istediklerini söyledi. Bu amaçla her yaş grubundan çok sayıda kişinin kaydını yaptıklarını belirten Kaluç “Oyunculuğunu bir filmde kanıtlamak isteyenlerin ad-soyad, yaş ve telefon numaralarından oluşan bilgilerini kaydediyoruz. Bir adet fotoğraflarını çekiyoruz. Sahnelerin gerektirdiği kişileri onların arasından seçeceğiz ve çekimlere davet edeceğiz. Rolün gerektirdiği zorlukla doğru orantılı olarak ücret ödeyeceğiz”dedi.

Utku Kaluç çekimlerde yer almak isteyenlerin www.tiyatroarkadas.com web sitesinin iletişim bölümünden kendilerine ulaşabileceğini sözlerine ekledi.





Seyfi GÜL







Okunma: 2641
Okunma: 2641












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)