ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça gelin fotoğraflarına doğal fon

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 3.7.2011    

Foça gelin fotoğraflarına doğal fon



İzmir ve ilçelerinde evlenen çiftler gelin-damat fotoğraflarının çekimi için Foça’ya geliyorlar.

Hemen her gün sahilde çekim için yer değiştiren çiftleri gören Foçalılar düğün öncesi çiftleri ilk tebrik edenler olurken, kafelerde oturanlar alkışlarıyla mutluluklar diliyorlar.

30 Haziran 2011 Perşembe günü günbatımında düğün fotoğraflarını çektiren Hüseyin ve Seçil Karpuzcu da Foça’yı tercih edenlerden. Aliağa’dan geldiklerini ve stüdyo ortamında alışılagelmiş sabit fonların önünde fotoğraf çektirmek istemediklerini söyleyen çift “Doğal ortamda zamanı birebir yaşayarak hatıra fotoğraflarımız çekiliyor. Fotoğraflarımız kadar bu anları yaşamakta bizim için büyük bir hatıra olacak” dediler.

Aliağa'da profesyonel fotoğrafçılık yaptığını belirten Seda Kıroğlu Öztürk ”Stüdyomuza verdiğimiz ad gibi, spontane çalışmayı seviyorum. Doğal ortamlarda çektiğim fotoğrafların her biri özgün kareler oluyor. Birbirine benzemeyen fotoğraflardan gelin-damatlarda çok memnun kalıyor. İzmir’in her yerinden müşterilerimizle düğünden hemen önce Foça’ya geliyoruz. Bu görüntüleri başka bir yerde almamız mümkün değil. Burada görüntüyü bozacak sanayi tesisleri, kalabalık ve trafik gibi etkenlerin hiçbiri yok. Tahta iskeleleri, kaleyi, tekneleri, taş evleri ve özellikle eşsiz günbatımını fon olarak kullanıyorum. Bu güzelliklerin ortasında çalışmak düğünün hemen öncesi gelin ve damadında rahatlamasını sağlıyor. Çekimleri gören Foçalılar da ilgi gösteriyor, moral veriyor ve yardım teklif ediyorlar” dedi.





Seyfi GÜL







Okunma: 5174
Okunma: 5174












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)