ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Halk Eğitimi Merkezi bir yılın emeğini sergiledi

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 21.6.2011    

Foça Halk Eğitimi Merkezi bir yılın emeğini sergiledi



Foça Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü 2010-2011 dönemi çalışmalarını açtığı üç sergi ile halkın beğenisine sundu.

Foça ilçesinde çalışmalarını Foça merkez, Yenifoça ve Gerenköy’de açtığı kurslarla sürdüren Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü; öğretmenleri nezaretinde hem öğrenen hem üreten kursiyerlerinin eserlerini 25-27 Mayıs 2011 tarihleri arasında Yenifoça Çok Amaçlı Salon’da, 31 Mayıs-01 Haziran 2011 tarihlerinde Gerenköy Düğün Salonu’nda ve son olarak 15-17 Haziran 2011 tarihlerinde Foça Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde sergiledi.

Sergilerde Bağarası, Gerenköy, Yeniköy, Ilıpınar, Yenifoça ve Foça’da yaşayan, kurslara katılan hanımların ve resim kursu alan az sayıda erkek kursiyerin ürettiklerine yer verildi.

Ziyaretçilerin büyük beğenisini kazanan sergide dileyen kursiyerler satış da yaptı.

Yıllardır verdikleri El sanatları, Perde, Ev mefruşatı, Ahşap Boyama, Boncuk ve Takı Tasarımı, Resim, Ebru, Seramik kurslarının yanı sıra bu yıl açılan Cilt Bakımı ve Makyaj, Halk oyunları, Modern Dans, Aerobik, Okuma Yazma, Miss Sabun Yapma, Berberlik, Bilgisayar, Bağlama, Boya Badana kurslarının büyük ilgi gördüğünü söyleyen Foça Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ahmet Kutlu, halktan gelen talep açacağımız kursları belirliyor. Parolamız “Her zaman ve Herkes İçin Eğitim”. Yaz döneminde de gelen taleplere bağlı olarak kurslarımız devam edecek” dedi.

Açılışlara katılan Foça Kaymakamı Kamil Köten, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Foça Milli Eğitim Müdürü Erdinç Akkaya, Foça Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Kutlu kursiyerlere bitirme belgelerini de verdi.

Çok sayıda vatandaşın katıldığı sergi açılışlarında çoğunluğu kursiyerlerin çocuklarından oluşan küçük öğrencilerin sunduğu halk oyunları ve salsa gösterileri büyük beğeni topladı.

































Seyfi GÜL







Okunma: 2922
Okunma: 2922












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)