ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
İzmir’in rektörleri Foça’da buluştu

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 15.6.2011    

İzmir’in rektörleri Foça’da buluştu



9 Üniversiteden oluşan İzmir Üniversiteler Platformu bu ayki toplantısını 13 Haziran 2011 Pazartesi günü Seyrek’te bulunan Gediz Üniversitesi Kampüsü'nde gerçekleştirdi. Toplantı sonrası ev sahibi Gediz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyfullah Çevik, konuk rektör ve eşlerini Foça’da bir balık restoranında (Deniz Balık Restaurant) ağırladı.

Prof. Dr. Seyfullah Çevik bazı rektörlerin programları nedeniyle Foça’ya gelemediklerini, İzmir Ekonomi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Atilla Sezgin, Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Galip Akhan, Yüksek Teknoloji Enstitüsü Rektörü Prof. Dr. Mustafa Güden, Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Barkan, İzmir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kayhan Erciyeş ve İzmir Üniversiteler Platformu Koordinatörü Yrd. Doç. Dr Cengiz Üzün’ ün eşleriyle birlikte yemeğe iştirak ettiklerini söyledi.

Seyfullah Çevik bu buluşma için Foça’yı özellikle tercih ettiklerini belirterek “Foça, Seyrek’te bulunan Gediz Üniversitesi’nin interlandında bir yer. Bundan sonra konuklarımızı buraya getireceğiz. Foça son derece güzel bir yer, güzel bir yurt köşesi. Biz eşimle birlikte Çeşme’den Kuşadası’ndan daha güzel, daha şirin bulduk. Onun için yurtdışından, yurtiçinden konuklarımızı burada ağırlayacağız. Hem sevdiğimiz, hem bu bölgenin bir üniversitesi olduğumuz için. Biz artık üniversitemize İzmir’in kuzey üniversitesi diyoruz, kuzey yakası üniversitesi diyoruz. Bu bölgeden, özellikle Foça’dan bol bol öğrenci bekliyoruz. Bu şirin beldede olmaktan çok mutluyuz. İleride Foça’yla çok daha yakın diyalog kurmak istiyoruz, sık sık geleceğiz” dedi.



Seyfi GÜL







Okunma: 2199
Okunma: 2199












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)