ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Perinçek ve CGB adayları için emekli askerlere çağrı

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 9.6.2011    

Perinçek ve CGB adayları için emekli askerlere çağrı



İzmir 2. Bölge Bağımsız Milletvekili adayı Doğu Perinçek’e destek çalışmalarını sürdüren Cumhuriyet Güçbirliği sözcüleri Volkan Sucukçu ve Nurhan Akova Foça’da bir basın toplantısı düzenlediler. 7 Haziran 2011 Salı günü yapılan toplantıya gruba destek veren çok sayıda Foçalı da katıldı.

Foça Seçim Bürosu’nda Volkan Sucukçu tarafından yapılan açıklamada AKP ve CHP’nin söylem ve uygulamalarına ağır eleştiriler getirildi.

Konuşmasına “Diyarbakır’ı büyük üs yapacağını açıklayan, BOP eşbaşkanı olduğunu 1996 yılından beri yineleyen Amerikan güdümlü Bay Erdoğan ile son birkaç haftadır Güneydoğu’da oy avcılığına çıkan, bölgeden gösterdiği adaylarıyla özerklik ve federasyon tellallığı yapıp, sözde Ergenekon’u kastedip “darbeciler yargılansın” diyen sözde Atatürk’çü partinin başkanı Kılıçdaroğlu bizi birbirimize kırdırmak istiyor” sözleriyle başlayan Sucukçu Foça’nın asker nüfusunun sivil nüfusundan iki kat fazla olduğunu belirterek özel konumuna dikkat çekti.

“Sözde Ergenekon davasında Silivri ve Hasdal esir evlerinde bulunan 163 vatansever, kahraman, muvazzaf ve emekli askerin büyük bir bölümü Foça’da görev yapmış ve yapmakta olan Atatürk’çü askerlerdir” diyen Sucukçu bu esir askerlerin emrinde çalıştıkları ve çalıştırdıkları silah arkadaşlarının birçoğunun Foça’da yaşadığını ve bu seçimde onlara büyük sorumluluk düştüğünü belirtti.

CGB’nin Türk ordusuna karşı yıllardır düşmanca tavırlar sergileyen Amerikan güdümlü partilere karşı Doğu Perinçek önderliğinde masum emekli askerleri de yüce meclise gönderme kararlılığında olduğunu dile getiren Sucukçu emekli askerlere şöyle seslendi. “Ey emekli askerler uyanın. Üzerinizdeki ölü toprağını atın. Silah ve bayrak üzerine ettiğiniz yemini ve Mustafa Kemal’in Bursa nutkunu hatırlayın. Atatürk devrimciliği bize bu yemini ettiğimiz günden ölümümüze dek mirasımızdır.”

Ergenekon ve Balyoz’un Atlantik ötesi düzmecesi olduğunu anlatan Volkan Sucukçu konuşmasına ”Eğer Genel Kurmay’ın bir günahı, ayıbı ve suçu varsa; kahraman askerlerimiz kıtalarında kan ve ter dökerlerken bugün elli kanalda ve bir yığın gazetede Silahlı Kuvvetler düşmanlığı yapan takiyyeci, yalama, yalaka, liboş medya yazarlarının kimlerin tavassut ve himmetiyle askerliklerini nerede, hangi koşullarda yaptıklarını, hangi general\amirallerin torpiliyle karargahlardaki sıcak odalarında kutsal vatan görevlerinden sıyrıldıklarıdır. Bir gün Genel Kurmay adına günah çıkaracak birileri bunları açıklarsa bu millet o zaman Silahlı Kuvvetleri affeder ve saygı duyar. Silahlı Kuvvetlerin tek ayıbı bence budur” sözleriyle devam etti.

Son bölümde Silivri ve Hasdal cezaevlerinde tutuklu bulunan askerlerin avukat Ömer Aral aracılığıyla gönderdikleri açıklamaları okuyan Volkan Sucukçu “bu gerçekler ışığında tüm halkımızdan, özellikle emekli ve oy verme konumundaki askerlerden Doğu Perinçek ve CGB adaylarına oy vermelerini istiyorum” dedi.





Seyfi GÜL







Okunma: 2285
Okunma: 2285












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)