ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça yaza hazırlanıyor

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 1.6.2011    

Foça yaza hazırlanıyor



Havaların ısınmasına ve pek çok kişinin sezonu açmasına rağmen, her yıl okulların kapanması ile yoğun bir ziyaretçi akınına uğrayan Foça’da yaz için son hazırlıklar yapılıyor.

Küçükdeniz sahil düzenlemesinde son rötuşlar yapılırken Foça Belediye binası taş kaplanarak kent dokusuna uygun otantik bir görünüme kavuşturuluyor. Demokrasi Meydanı’na bakan yüzü sezon sonrasına bırakılacak Belediye binası çevresindeki kafe ve restoranlar da hazırlıklarını sürdürüyor.

Büyükdeniz’de yat ve gezi teknelerinin bağlandığı liman çevresine Küçükdeniz’deki yeni düzenlemede olduğu gibi teknelerin sintine ve atık sularına tahliye edecekleri boru donanımı yerleştiriliyor. Böylece teknelerin atıklarını açık denize yada vidanjöre basma zorlukları ortadan kaldırılıyor.

Yeni Plaj ve Sosyal Tesis’ler çevresi, yeşil alanlar ile Plaj Futbolu stadyumu yaz hazırlıklarının sürdüğü diğer yerlerden bazıları.

Tatillerini Foça ve çevresindeki koylarla süsleyen büyük ve lüks yabancı tekneler limanda görülmeye başladı bile.

Foçalılar özellikle Büyükdeniz ve civarında geçen yıl görülen deniz kirliliği ile ulaşım imkanlarının çoğalması ve ucuzlaması sonrası gelenlerin sayısındaki artışa paralel olarak çevre temizliği ve emniyet önlemlerinin arttırılmasını istiyor ve bekliyorlar





Seyfi GÜL







Okunma: 2143
Okunma: 2143












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)