ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Pehlivanoğlu yenilendi

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 20.4.2011    

Foça Pehlivanoğlu yenilendi



Foçalıların en çok tercih ettikleri alışveriş merkezlerinden Pehlivanoğlu, Foça şubesini yeniledi. Tadilat çalışmaları sonrası mağaza hizmet birimleri yeniden düzenlendi. Yeni reyonlar eklendi.

20 Nisan 2011 saat 11.00’da şubenin tekrar hizmete açılışı dolayısıyla müşterilere lokma dağıtıldı ve çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Mağaza Müdürü Yalçın Pehlivan 15 günlük tadilat ve yenileme çalışmaları sırasında Foçalılara hizmet veremediklerini ancak uzun yıllara dayalı olarak geldikleri konumda bu yenileme çalışmalarını yapmak zorunda kaldıklarını söyledi.

Pehlivan; “Bir hafta süreyle müşterilerimize özel fiyatlarla satış yapacağız. Hizmet Kart uygulamamız değişik şekilde devam ediyor. Müşterilerimiz kartlarında biriken miktarları alışverişlerinde kullanabilecek. Yeni düzenlememizle daha rahat alışveriş yapma imkanı sağladık. Yeni açılan reyonlarla birlikte bulundurduğumuz çeşit sayısında da önemli artışlar oldu. Foçalıları her zamanki Pehlivanoğlu kalitesi ama yenilemiş yüzümüzle mağazamıza bekliyoruz” dedi.


.



Seyfi GÜL







Okunma: 3808
Okunma: 3808












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)