ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça’da yangın

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 13.3.2011    

Foça’da yangın



12 Mart 2011 Cumartesi günü saat 22.00 sularında Foça İsmetpaşa Mahallesi 272 sokak 3. numaralı dubleks evde yangın çıktı. Yangın erken fark edilip itfaiyeye haber verildi. İtfaiyenin zamanında müdahalesiyle yangın maddi hasarla atlatıldı.

Alınan bilgiye göre; İzmir Bornova’da ikamet eden Şefik Bahadıroğlu (71) hafta sonu tatilini yazlık evinde geçirmek üzere eşiyle birlikte öğle saatlerinde Foça’ya geldi. Akşam havanın soğuması nedeniyle evde bulunan şömineyi yaktı. Eşi Perihan Bahadıroğlu (67) ile birlikte evde otururken tesadüfen oradan geçmekte olan İzsu Foça Şubesi’nde görevli komşuları İbrahim Bey çatıdan duman çıktığını fark ederek kapılarını çaldı ve ikaz etti. Hemen Alo 110 yangın ihbar hattından itfaiyeye haber verildi. Bu arada ikinci katta bacanın çatıyla birleştiği yerden yoğun duman geldiği ve çatının alev aldığı görüldü. Alevler bir süre sonra evin içine de sirayet etti. Çift birlikte evi terk etti.

Kısa sürede yangın mahalline gelen İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Foça İtfaiye Grubu yangına müdahale etti. Bir saatlik çalışma sonrası yangın tamamen söndürüldü. Yapılan hasar tespiti sonrası çatının büyük ölçüde yandığı, ikinci katta bacanın geçtiği odanın eşyalarının yanarak kullanılmaz hale geldiği belirlendi.

Zamanında evi terk eden Şefik ve Perihan Bahadıroğlu “Verilmiş sadakamız varmış. Canımıza bir şey olmadı” diyerek birbirlerini teselli ettiler.

Seyfi GÜL







Okunma: 3302
Okunma: 3302












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)