ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Reha Midilli çocukları sünnet ettirdi

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 29.10.2010    

Reha Midilli çocukları sünnet ettirdi



Foça’da ve civarındaki belde ve köylerde; sağlık ocağı, yaşlılar yurdu, kültür merkezleri, sosyal tesisler ile çok sayıda okul yaptıran ve çeşitli hayır işlerine imzasını atan Reha Midilli bu kez bölgeden 12 çocuğu sünnet ettirdi.

Foça’da pek çok kişinin Reha Baba olarak tanıdığı ve hitabettiği hayırsever Reha Midilli; sünnetleri hastanede yaptırdıktan sonra, oluşturulan davullu zurnalı düğün konvoyuyla çocukların köylerini gezdi. 28 Ekim 2010 Perşembe günü Foça Bağarası Çok Amaçlı Salon’da düzenlediği düğün töreninde de onlarla ve aileleri ile birlikte oynayarak mutluluklarına ortak oldu.

Gelirinin önemli bir kısmını bu tür işlere ayırdığını belirten Reha Midilli “10 tane okul yaptım. Hepsinde çocuklarım okuyor. Bir de sünnet yapayım istedim.Bu yıl istekli 12 çocuğumuz çıktı. Onları giydirmenin, sünnetlerini yaptırmanın hazzını yaşadım. Bugünde düğünlerini yapıyoruz.. Bundan sonra her sene bu tekrarlanacak. Ben ahirete intikal etsemde kurduğum vakıf tarafından her sene yapılacak. Çok mutluyum.” dedi.



Eşi Necla Midilli ile birlikte her çocuğa birer kol saati hediye eden Reha Midilli takı sırasında yaptığı konuşmada bir sürprizi daha olduğunu söyledi. Kura ile belirlenen bir çocuğa ilkokuldan üniversiteyi bitirene kadar her ay karşılıksız burs vereceğini açıkladı.

Çekilen kurada çocuğunun adı okunan Koca Mehmetler Köyü sakinlerinden Süleyman Yılmaz aileler adına konuşarak, “Reha Bey’in yaptığı hayırlar saymakla bitmez. Şimdi de çocuklarımızı sünnet ettirdi. Düğünlerini yaptı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Allah ondan razı olsun”dedi.





Seyfi GÜL







Okunma: 2449
Okunma: 2449












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)