ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Çarkıfelek Foça'dan geçti

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 22.7.2010    

Çarkıfelek Foça'dan geçti



Star Tv'nin hafta içi her gün yayınlanan Çarkıfelek programı 21 Temmuz 2010 Çarşamba akşamı Foçalı iki aileyi konuk etti. Mehmet Ali ERBİL’in uzun yıllardır devam ettire geldiği program verdiği hediyeler kadar konuklarıyla karşılıklı takılmaları ve esprileriyle de rayting rekorları kırıyor.

İstanbul’dan canlı yayınlanan programa ayrıca yurdun değişik yerlerinden seçilen aileler de evlerinden canlı yayın araçları vasıtasıyla bağlanarak yarışıyorlar.

21 Temmuz Çarşamba akşamı Foça’dan yapılan bağlantılarda yarışmaya katılan ilk aile 55 yaşındaki emekli öğretmen Ayşen KARTAL ve eşi 57 yaşındaki emekli Ziraat Mühendisi Osman KARTAL’dı. Yarışma sunucusu ile aralarına Foça’nın simgesi Fok balığının seramikten yapılmış bir biblosunu alan Ayşen KARTAL İstanbullu olduğunu ve yanında bulunan babası emekli Hava Füze Astsubayı Hikmet URAL’ın yüz hatları ve gür kaşlarıyla Atatürk’ü andırdığını ve tanıdıklarının bu nedenle yoğun ilgisine maruz kaldıklarını söyledi. Ailesi ve komşularını da programda destek olmaları için yanına alan Ayşen Hanım yarışmada iki soruyu doğru cevaplayarak Tencere Seti ve bir adet elektrikli süpürge kazandı. İstanbul’dan her yaz Foça’ya geldiklerini ve Foça’nın her şeyiyle çok yaşanılası bir yer olduğunu anlatan Ayşen KARTAL “Tatil ve yaşamak için izleyenleri Foça’ya davet etti.

KISMET AYAĞIMIZA KADAR GELİP BİZİ BULDU

Yarışmanın ilerleyen saatlerinde Foça’dan bağlanan ikinci aile 61 yaşındaki emekli Başkomiser Hasan KONDU ve eşi 54 yaşındaki ev hanımı Bahriye KONDU oldu. Mehmet Ali ERBİL ile laf yarıştırmaya çalışan ikili sorulan üç soruyu da doğru cevaplayarak şanslarına çekilen numaralardaki hediyeleri kazandılar. Adana’dan 7 yıl önce gelerek Foça’ya yerleştiklerini ve burada çok mutlu olduklarını söyleyen KONDU ailesinin hediyeleri bir mikro dalga fırın, bir tencere seti ve bir LCD Tv’ oldu. Hasan KONDU eşiyle birlikte yıllardır bu yarışmaya katılmak için telefon ve internet yoluyla müracaat ettiklerini ancak bir türlü katılamadıklarını anlattı. KONDU “Çarkıfelek ekibiyle Foça’da bir seramik dükkanında yarışmacı araştırması yaparken tesadüfen karşılaştık. Biraz konuştuk ve bir saat kadar sonra seçildiğimizi öğrendik. Yani bu kez kısmet ayağımıza gelip bizi buldu.Tüm ekibe çok teşekkür ederiz. Mehmet Ali ERBİL ve tüm ekibi Foça’da misafir etmek istiyoruz” Dedi.

Gece yarısına yakın saatlerde sona eren programın 22 Temmuz Perşembe akşamı yayınlanacak bölümünün konukları URLA’dan olacak.












Seyfi GÜL







Okunma: 3597
Okunma: 3597












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)