ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Foça’da coşkuyla kutlandı

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 19.5.2010    

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Foça’da coşkuyla kutlandı

















19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Foça 11 Eylül stadında coşkulu gösterilerle kutlandı.

Tören Foça Kaymakamı Kamil KÖTEN, Garnizon Komutanı Tümgeneral Halil HELVACIOĞLU ve Foça Belediye Başkanı Gökhan DEMİRAĞ’ın birlikte gençlerin ve Foçalıların bayramlarını kutlamaları ile başladı.

Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’ni okuyan öğretmenlerine, gençler Gençliğin Ata’ya cevabını yüksek sesle haykırarak karşılık verdiler.

Dünya ve Avrupa Engelli Vücut Geliştirme Şampiyonu sporcumuz Tolga Murat BALIKÇI sunduğu gösteriyle alkışlandı. Tolga Murat BALIKÇI ile Berlin Open Uluslararası Taekwondo müsabakalarında dereceye giren Foça Belediyesporlu Hasan DOLMACI, Berna DOLMACI ve Şahika YILMAZ’a; Kaymakam Kamil KÖTEN tarafından başarı plaketleri verildi.

100 metre Bayanlar ve Erkekler koşusundan sonra 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor bayramı dolayısıyla Foça okulları arasında yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere armağanları verildi.

Cemil Midilli Lisesi ve Reha Midilli Anadolu Lisesi Folklor ve dans gruplarının yurdun değişik yörelerinden derledikleri folklor ve dans gösterileriyle kutlamalar devam etti.

Kutlamalara katılan öğrenci ve askerlerin tören geçişi tribünlerdeki Foçalıların ayakta alkışlarıyla tamamlandı.

Son bölümde Cemil Midilli Lisesi, Reha Midilli Anadolu Lisesi ve Halim Foçalı Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğrencilerinin birlikte hazırladıkları sportif gösterileri yer aldı..

Kurtuluşa giden yolda ilk adımı Samsun’a çıkarak atan büyük Atatürk’ün kendilerine bayram olarak armağan ettiği günde, Foçalı gençlerin bu bayrama yakışır güzellikteki gösterileriyle tören sona erdi.

Seyfi GÜL







Okunma: 3022
Okunma: 3022












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)