ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
TÜRKİYE PLAJ FUTBOLU LİGİ

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 14.7.2007    

TÜRKİYE PLAJ FUTBOLU LİGİ



Türkiye Futbol Federasyonu ve Foça Belediyesi’nin birlikte organize ettiği Türkiye Plaj Futbolu Ligi Foça Etabı 13 Temmuz 2007 tarihinde başladı.

Foça Spor, Foça Belediye, Sasalı, Çandarlı Spor, Turgutlu Spor, Atilla Spor, Dikili Spor, Adnan Menderes Üniversitesi futbol takımlarının katıldığı bu yılki turnuva; Su Sporları Merkezi önünde yeni düzenlenen plaj futbolu sahasında yapılıyor. Müsabakaları izlemek ve takımlarına destek vermek için Foça’ya gelen çok sayıda taraftar da ilçemiz yaşamını renklendiriyor. Foça Spor geçen yıl; foça etabında ikinci olarak, Antalya’daki Türkiye şampiyonasına gitmiş ve burada yapılan maçlar sonunda Türkiye beşincisi olmuştu. Takımın dört futbolcusu milli takım aday kadrosuna çağrılmış, takım kaptanımız Galip milli takıma seçilerek ülkemizi temsil eden milli kadroda yer almıştı. İlk maçında Çandarlı Spor’u 4-0, ikinci maçında Turgutlu Spor’u 9-4 yenerek ilk iki günü kayıpsız atlatan takımımız, 15 Temmuz Pazar günü oynayacağı son maçını da alarak şampiyon olmayı hedefliyor.

Bu yıl takıma; alt yapıdan gelen gençlerle takviye yapıldı. Ayrıca milli liglerimizde yıllarca alkışladığımız Altay’lı kaleci Şanver ve forvet oyuncusu Ramazan’da Foça Spor’a tecrübeleri ile katkıda bulunuyor..

Maçlar sırasında yapılan müzik yayınları ve maç aralarında yapılan dans gösterileri turnuvanın aynı zamanda eğlence havasında geçmesini sağlıyor. Sık sık sulanmasına rağmen deli dolu esen foça rüzgarı, oluşturduğu toz bulutları ile futbolcuların işini daha da zorlaştırıyor.











Seyfi GÜL







Okunma: 2344
Okunma: 2344












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)