ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Her şey Foça ve spor için

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 14.12.2009    

Her şey Foça ve spor için



Foça Belediyespor'a katkı sağlamak amacıyla düzenlenen gece, Foçalıların birlik ve dayanışma şenliğine dönüştü.

Bağarası Çok Amaçlı Salonu'nu bilet alarak dolduran 1000'e yakın Foçalı, özenle hazırlanmış şık masalarda, aksaksız işleyen organizasyonun memnuniyetiyle programı sonuna kadar izledi. Grupal Enfeksiyon ve Altay'ın şarkılarıyla coştu. Ege Televizyonu'ndan Volkan SAYGINER programı sunarken zaman zaman şarkılara da eşlik etti. Süavi YARDIMOĞLU ve Kemal BİÇER Amatörün Dünyası programında verdikleri desteği Foça Belediyespor'u bu etkinlikte yalnız bırakmayarak pekiştirdiler.

Meclis Başkanvekili ve kendi deyimiyle Foça milletvekili Kemal ANADOL, İzmir Milletvekili Mehmet Ali SUSAM, Foça Kaymakamı Kamil KÖTEN, Refakat Filosu Komutanı Tuğamiral Tayfun ATILIR, hayırsever işadamı Reha MİDİLLİ'nin yanısıra Foça'daki tüm partilerin ilçe teşkilatları, esnaf sanatkar odaları yöneticileri, işadamları, eski yeni tüm sporcular ve aileleri salondaki yerlerini aldı. Balonun ev sahibi konumundaki Foça Belediye Başkanı Gökhan DEMİRAĞ, herhangi bir aksaklık olmaması için gece boyunca hemen her etkinliğin içindeydi.

Foça Belediyespor yönetim kurulunu sahneye alarak teşekkür eden DEMİRAĞ, hazırlanan slayt gösterisi ile eskilere bir yolculuk yaptırdı. Geçen yıl kaybettiğimiz Nihat HÜSENAY ve Rıdvan BİLMİŞ'i anmayı da ihmal etmedi. En küçük yaş gruplarından masterler kategorisindeki sporcularına kadar Foçalı sporcular ekrandaydılar. Foçaspor'a hizmet etmiş eski futbolcular hatıra şiltlerini Foçalılarla anılarını paylaşarak aldılar.

Altay; şarkılarıyla geceyi daha da güzelleştirmenin yanısıra takıma katkı sağlamak için şapka ve forma satışlarını artıracak her tür çabayı gösterdi. Büyük ölçüde Foça esnafının ve sponsor firmaların bağışlarından oluşan beyaz eşya vs. türü hediyeler yapılan çekilişle kazananlarına ulaştırıldı.

Ligin ilk yarısını yenilgisiz ve 9 kişi kalmasına rağmen kazandığı Ulukent Belediye maçıyla tamamlayan Foça Belediyespor'lu futbolcular başarılarını, başkan ve diğer misafirlerle halay çekerek kutladılar.

Bağarası Çok Amaçlı Salonu takımlarımıza bir yandan maddi katkı elde edilen, diğer yandan manevi destek veren, her kesim ve siyasi görüşten insanları biraraya getirerek güçbirliği sağlayan, bunların yanısıra katılanlarını eğlendiren çok amaçlı bir organizasyonu tamamlayarak misafirlerini evlerine uğurladı.


























Seyfi GÜL







Okunma: 2549
Okunma: 2549












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)