ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça’da Soma’ya yardım için Rap konseri

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 17.6.2014    

Foça’da Soma’ya yardım için Rap konseri



İzmir’in Foça ilçesinde Soma’daki maden faciasında yaşamını yitirenlerin yakınlarına yardım için Rap konseri düzenlendi. Beşkapılar Kalesi’nde gerçekleşen etkinlikte 10 Bin Türk Lirası yardım toplandı.

CHP Foça İlçe Örgütü ve Foça Belediyesi’nin katkılarıyla 15 Haziran 2014 Pazar günü saat 18.00’da başlayan konser yaklaşık iki buçuk saat sürdü. İzmir’in Buca ve Foça ilçelerinden 22 amatör Rap’çi ikişer parçayla sahne aldı. Bazı Belediye meclis üyeleri ile birlikte, Foçalı vatandaşlar ve ilçede bulunan rapsever gençler konser boyunca parçalara Rap tarzına özgü hareketler ve çığlıklarla eşlik ettiler.

Giriş biletlerinin 10 liraya satıldığı konser için katılmasalar da vatandaşlar önceden 800 bilet satın aldı. Yardım miktarı konsere gelenlerle daha da arttı.



CHP Foça İlçe Başkanı Günal Biçer konser sonrası rapçi gençleri kutlayarak teşekkür etti. Biçer yaptığı kısa konuşmada zor günlerde yardımlaşma ve dayanışmanın önemine dikkat çekti. Günal Biçer; “Çok acı bir olay yaşadık. Bugün bu acıdan sonraki ilk babalar günü. Daha öncede ziyaret ettiğimiz Somalı kardeşlerimiz için gençlerimizden gelen böyle bir etkinlikle yardım isteğinden büyük memnuniyet duyduk. Bugün de işbirliği ile gerçekleştirdik. Elde edilen miktarı Soma’nın Elmadere köyündeki ihtiyaç sahiplerine yine gençlerin temsilcileri ile birlikte giderek teslim edeceğiz. Hepsine teşekkür ediyorum. Bir daha böyle acılar yaşanmamasını diliyorum” dedi.

Seyfi GÜL







Okunma: 2779
Okunma: 2779












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)