ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Reha Midilli Anadolu Lisesi’nde altıncı veda

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 7.6.2014    

Foça Reha Midilli Anadolu Lisesi’nde altıncı veda



İzmir’in Foça ilçesinde merhum hayırsever işadamı Reha Midilli’nin yaptırdığı ve ilk mezunlarıyla birlikte Türkiye çapında başarılarıyla adından söz ettiren Anadolu Lisesi altıncı mezunlarını 6 Haziran 2014 Cuma günü törenle uğurladı.

Atatürk Mahallesi Denizkent sırtlarında ve Foça körfezine hakim bir noktada yer alan okulun bahçesinde yapılan törene Foça Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Milli Eğitim Müdürü Celal Yıldız, bazı daire müdürleri ve öğrencilerin aileleri katıldı.

Okul Müdürü Ali Öztütüncü “Bir Varmış Bir Yokmuş” başlıklı duygusal konuşmasında öğrencilere seslenerek; “Sizlere evrensel değerler ve kültürel enginlikle birlikte vatan, millet, bayrak aşkı, insan sevgisi ve Atatürkçülük ruhu vermeye çalıştık. Bilimin ışığından, aklın süzgecinden ve Atatürk çizgisinden asla ayrılmamanızı öğütlüyorum” dedi.



Kaymakam Ulugölge’nin öğrencilere gelecek yaşamlarında başarılar dilediği konuşmasının ardından, mezun öğrenciler kep ve cüppeleriyle okulun balkonlarından son kez inerek tören alanında yerlerini aldılar.

Öğrenciler adına Melisa Uzunoğlu, veliler adına Işıl Söylem’in konuşmaları, iki öğrencinin Nazım Hikmet’in “Yaşamaya Dair” şiirini seslendirmeleri, öğrencilerin birer cümleyle öğretmenleri ve okul deyince akıllarına gelen ilk şeyleri tanımlamalarından sonra bayrak ve flama teslimi yapıldı. Mezun öğrencilerin tümüne Reha Necla Midilli Eğitim ve Yaşlıevi Vakfı’nın geleneksel armağanı olarak Ulu Önder Atatürk’ün Nutuk adlı eseri hediye edildi.

Okulda tanındığı özellikleriyle tek tek anons edilen 39 mezun; diplomalarını aldıktan sonra aileleriyle birlikte bol bol anı fotoğrafları çektirdiler.

Mezuniyet töreni verilen kokteylle tamamlandı.



Seyfi GÜL







Okunma: 3813
Okunma: 3813












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)