ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Kızılay’dan Somalı çocuklara yardım kampanyası

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 30.5.2014    

Foça Kızılay’dan Somalı çocuklara yardım kampanyası



Türk Kızılayı Foça Şubesi, Soma’da meydana gelen maden faciasında hayatını kaybedenlerin çocukları için yardım kampanyası düzenledi. Sadece nakit para yardımı olarak düzenlenen kampanyaya Foçalı vatandaşlar ilk saatlerden itibaren büyük ilgi gösterdi:

Kızılay Foça Şube Başkan Yardımcısı Muharrem Yeşilkaya; yardım için Türk Kızılayı Soma Şubesi ile işbirliği yaparak ihtiyaç belirlediklerini, devletin hayatını kaybeden işçi bazında yardım yaptığını, ancak geride birkaç çocuğu olan ailelerin olduğunu ve bunların maddi olarak desteklenmesi gerektiğini tespit ettiklerini belirtti. Yeşilkaya; “Yardım kampanyamızı onlara yönelik olarak düzenledik. Haberi olan Foçalı vatandaşlarımız şubeye gelerek daha ilk saatlerde 2.100 Tl (iki bin yüz lira)’lık yardımda bulundu. Biz de yönetim kurulumuzdan oluşturduğumuz ekiple esnaf ve diğer vatandaşlarımızı dolaşıyoruz. Bir haftalık kampanya döneminde çocuklarımıza gerçekten fayda sağlayacak, sıkıntılarını azaltacak miktarlarda yardım toplamayı hedefliyoruz. Zor günlerde dayanışmayı iyi bilen yardımsever halkımıza şimdiden teşekkür ediyoruz” dedi.



Yeşilkaya yardımların Belediye Dükkanları olarak bilinen iş merkezindeki Kızılay Şubesi’ne ve Ziraat Bankası Foça Şubesi’ndeki Kızılay Foça Şubesi hesabına yapılabileceği gibi, günün her saatinde kendisinin 0 532 748 39 36 no.lu cep telefonundan aranarak bizzat alınabileceğini sözlerine ekledi.

28 Mayıs 2014 Çarşamba günü başlayan kampanya 7 Haziran 2014 Cumartesi akşamına kadar devam edecek.

Seyfi GÜL







Okunma: 3063
Okunma: 3063












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)