ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Gerenköy ürünleri bayanlarla marka olacak

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 28.5.2014    

Gerenköy ürünleri bayanlarla marka olacak



İzmir’in Foça ilçesine bağlı Gerenköy’de üretici bayanlarla bir araya gelen Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, “Yetiştirdiğiniz ürünler sizlerle marka olacak.” dedi.

Demirağ; Belediye meclis üyeleri ile birlikte geldiği Gerenköy belediye hizmet binasında gerçekleşen toplantıda köy içinden ilçeye geçen yolun tatilciler tarafından çok kullanıldığına dikkat çekti. İzmir’den gelen tatilcilerin hedef kitle olarak değerlendirildiğini belirten Demirağ, Gerenköy futbol sahasının önündeki alanda, küçük bir pazar yeri oluşturacaklarını, bu pazar yerinde tezgahların bayanlara tahsis edileceğini, üretici bayanların sahip olacakları bu tezgahlarda, Gerenköy’de üretilen; domates, kavun ve fasulye gibi marka değeri taşıyan ürünlerin satılacağını söyledi.



Demirağ; “Pazar yerinde kullanılacak tezgah ve güneşlik gibi ihtiyaçları belediye olarak biz karşılayacağız. Sizlerden, yöresel ürünlerimizi ön plana çıkarmanızı ve zaten kalite ve lezzeti bilinen ürünleri marka yaparak, hem Foça’ya, hem de aile bütçenize katkı yapmanız” dedi.

Seyfi GÜL







Okunma: 2639
Okunma: 2639












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)