ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Masterler – Kaf Kaf Masterler 2 -1

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 26.5.2014    

Foça Masterler – Kaf Kaf Masterler 2 -1



İzmir’in turistik ilçesi Foça’da her hafta sonu bir ekibi konuk eden Foça Belediyespor Masterler futbol takımının 25 Mayıs 2014 Pazar günkü misafiri Kaf Kaf Masterler’di. Sıcağa rağmen her iki takımında güzel bir mücadele ortaya koyduğu maçı ev sahibi Foça 2 -1 kazandı.

Saat 14.00’da oynanacak maç için konuk ekip erken saatlerde eşleri ve çocuklarıyla birlikte ilçeye geldi. Sporu değişik yerleri ziyaretle turistik bir forma da dönüştüren masterler 11 Eylül Stadı’na dostluk ve tribünlerin sevgi gösterileriyle çıktılar.

Foça Belediyespor baştan sona ağırlığını koyduğu oyunda yakaladığı pozisyonlardan ikisini Şencan ve Behman ile gole çevirirken İzmir’in 35.5 plakalı ilçesi Karşıyaka’nın iki ay önce oluşturulan Kaf Kaf Masterleri penaltıdan Cemil'in tek golüyle karşılık verebildi.



Maç sonrası gösterilen misafirperverlik ve centilmenlik için Foça takımına teşekkür eden Kaf Kaf Masterler Kulübü antrenörü Hasan Kızılaslan zaten çok sevdikleri Foça’da aileleri ile birlikte çok özel bir gün geçirdiklerini söyledi. Kızılaslan; “Foçalıların gerek saha içinde gerekse saha dışında tavırları çok güzeldi. Bu tür organizasyonlar hem bizim diğer masterlerle dayanışmamızı sağlıyor, hem dostluklarımızı pekiştiriyor. Umarım bizde arkadaşlarımızda iyi bir intiba bırakmışızdır. Onlara bundan sonraki yaşamlarında ve spor yaşamlarında başarılar diliyorum” dedi.

Seyfi GÜL







Okunma: 2850
Okunma: 2850












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)