ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça briçte de marka

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 25.5.2014    

Foça briçte de marka



Foça Belediyespor Briç Takımı, 3-11 Mayıs tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen Türkiye Açık Briç Şampiyonası’ndan birincilikle döndü.

Türkiye Briç Federasyonu tarafından Antalya’da düzenlenen Türkiye Açık Briç Şampiyonası’na yurt genelinden 80’in üzerinde takım ve 800 dolayında yarışmacı briç oyuncusu katıldı. Kadın, erkek, ferdi ve takım yarışmalarının yer aldığı şampiyonanın Senyörler Kategorisi’nde Foça Belediyespor Briç Takımı en iyi sonuçları elde etti..

Foça Belediyespor Briç Şube Sorumlusu ve takım kaptanı Enver Durulmuş, kazandıkları ödülü Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’ı makamında ziyaret ederek takdim etti.



“Elde ettiğimiz başarı da katkıları çok büyük olan Belediye Başkanımız Gökhan Demirağ’a teşekkür ediyoruz.” sözleriyle ödülü veren Durulmuş’u kutlayan Demirağ da briç takımının kazandığı başarıdan mutlu olduğunu belirterek, “Sosyal belediyecilik anlayışı içinde kültür, sanat ve spora olan desteğimiz artarak devam edecek. Görüyoruz ki destek olduğu sürece başarılar ardı ardına geliyor. Devamını diliyorum.” dedi.

Seyfi GÜL







Okunma: 2695
Okunma: 2695












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)