ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça FOGED faaliyete Soma hayrıyla başladı

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 21.5.2014    

Foça FOGED faaliyete Soma hayrıyla başladı



İzmir’in Foça ilçesinde kurulma aşamasında olan yeni esnaf derneği bürokratik işlemleri tamamlanmadan hayır yapmaya başladı. Foça Girişimci Esnaf Derneği (FOGED) Soma’da hayatını yitiren madencilerimiz için 20 Mayıs 2014 Salı günü akşam saatlerinde hayır lokması döktürüp dağıttı.

Kurucu başkanlığını Foça esnaflarından geçen dönem AKP’den Foça Belediye Meclis Üyesi olan Ceyhun Çetin’in, başkan yardımcılığını MHP’den bu dönem belediye meclis üyeliğine seçilen Taner Acar’ın üstlendiği derneğin diğer kurucu üyeleri Abdullah Kaçan, Mehmet Gök, Halil Emrah İnevi, Nuh Kubilayhan ve Erkan Öztürk oldu.



FOGED Başkanvekili Taner Acar; yeni esnaf derneğinin Foça esnafının birlik ve beraberliği için çalışacağını, önceliklerinin hizmet ve hayır işleri olacağını söyledi. Acar; “Bir süredir sürdürdüğümüz derneğin kuruluşuna ilişkin çalışmaları nihayet tamamladık. Yasal mevzuata uygun olarak müracaatlarımızı yaptık. Onay aşamasına geldik. Bu arada boş durmak istemedik. Esas kuruluş amaçlarımızdan biri olan hayır işleri için kolları sıvadık. Yaşanan büyük acıya ortak olmak, kaybettiğimiz insanlarımızı hayırla anmak istedik. Kaybettiğimiz tüm kardeşlerimiz için Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize sabırlar diliyoruz. Allah bu acıları milletimize bir daha yaşatmasın” dedi.

Seyfi GÜL







Okunma: 3295
Okunma: 3295












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)