ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Masterler – Çiğli Hem Masterler dostça 2 – 2

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 19.5.2014    

Foça Masterler – Çiğli Hem Masterler dostça 2 – 2



Foça Belediyespor Masterler Futbol Takımı 18 Mayıs 2014 Pazar günü 11 Eylül Stadı’nda Çiğli Halk Eğitim Merkezi Masterleri’ni konuk etti. Tempolu bir maç sonrası takımlar kazandıkları ikişer sayıyla maçı 2-2 berabere tamamladılar.

Saat 12.00’da başlayan maç öncesi takımlar Soma’da yaşanan facia nedeniyle buruk geçen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı öncesi Ulusal Kurtuluş Savaşı’nın kazanılmasını ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunu sağlayan Atatürk, silah arkadaşları ve şehitlerimiz ile Soma’da hayatını kaybeden madenciler için bir dakikalık saygı duruşunda bulundu. Foça Belediyespor masterleri sahaya siyah formayla çıktı.



Havanın sıcak olmasına rağmen her iki takım oyuncuları sergiledikleri performansla tribünlerden alkış aldılar. Maç boyunca hırsla sayı aramalarına rağmen oyun sırasında meydana gelen faullerde centilmenlik ve fair play kurallarına harfiyen uydular. Tartışmasız, temiz bir maç sonunda konuk Çiğli takımından Hakan Turan ve Göksel Demirel, Foça Belediyespor masterlerinden Ertan Kale ve Fatih Gürbüz’ün birer golleriyle maçın skoru da dostça belirlendi. 2 - 2

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ da uzun süre ara verdiği futbola maçın son 15 dakikasında oyuna girerek yeniden merhaba dedi. Demirağ maç sonrası değerlendirmesinde her yaş grubunun sporun içinde kalmasına büyük önem verdiklerini ve masterlerin bu amaca yönelik faaliyetlerde önemli bir işlev üstlendiğini söyledi. Demirağ; “Bugün Soma’da hayatını kaybedenleri bir kez daha acıyla andık. Her yaşta spor konusuna önem veriyoruz. Olanaklarımız ölçüsünde tüm yaş gruplarına destek veriyoruz. Sadece futbol değil çok sayıda branşta insanımıza spor yaptırmayı destekliyoruz. Masterler takımımız her hafta bir konuk takımı ilçemizde ağırlıyor. Bu hafta Çiğlili kardeşlerimizle dostça bir maç yaptık. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Seyfi GÜL







Okunma: 3322
Okunma: 3322












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)