ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Belediyespor BAL’a Atatürk Stadı’nda veda etti 2 – 3

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 14.5.2014    

Foça Belediyespor BAL’a Atatürk Stadı’nda veda etti 2 – 3



13 Mayıs 2014 Salı saat 15.30
İzmir Atatürk Stadı

HAKEMLER:
Niyazi Tokcan (Burdur Bölge) Okan Barçın - Cevher Ahen - Abdullah İnan (Antalya Bölge)

FOÇA BELEDİYESPOR : Serkan Bozkuş – Alpay - Serkan Tanrıseven – Aykut - Talip – Oğuz – Batuhan – Evren (Dk.46 Özkan) – Can (Dk.60 Fatih) – Emre – Fikret (Dk.72 Umut)

Antrenör : Engin Kale

ATİLLASPOR : Mustafa – Kaan – Hilmi(84 Gökay) – Caner Tezel – Enes - Erhan – Sercan(Dk 60 Caner Kalkay) – Onur(Dk.90 Kadir) – Vedat – İbrahim – Volkan

Antrenör : Zafer Bayır

SARI KARTLAR : Dk 55 Alpay – Dk 60 Fatih – Dk 80 Emre (Foça Bldspor) – Dk 90 +5 Caner Kalkay (Atillaspor)

GOLLER: Dk.5 Hilmi - Dk.12 Caner Tezel – Dk.55 Volkan (Atillaspor) – Dk 10 Aykut – Dk 89 Serkan Tanrıseven (P) (Foça Belediyespor)

Bölgesel Amatör Lige devam edecek takımı belirleyecek olan Play Out maçı İzmir Atatürk Stadı’nda oynandı. Foça Belediyespor’un büyük çoğunluğu U17 seviyesindeki genç oyuncuları stadın büyüsüne 75 dakika alışamadı. Kötü bir futbol ve sezon boyunca benzeri hiç yapılmamış hatalar fizik güç ve tecrübe üstünlüğüne sahip Atillaspor’a final niteliğindeki maçı kazandırmaya yetti. Henüz 5. dakikada yenen hatalı golün şokunu bir türlü üzerinden atamayan Foçalı oyuncular beraberliği bulmalarına rağmen hemen ikinci golü yiyerek bir şok daha yaşadılar. İkinci yarının 75.nci dakikasından sonra oyuncu ve yer değişiklikleriyle oyunda dengeyi sağlayan ve zaman zaman üstün oynayan Foça bu dakikadan sonra ancak bir gol atabildi.

Tire 1922’nin üçüncü lige çıkmasıyla elde edilen Play Out oynama ve ligde kalma şansı Atillaspor’un 3-2’lik galibiyetiyle Atatürk Stadı’nın çimlerine gömülü kaldı.

Maçtan sonra Süper Amatör ligden Bölgesel Amatör lige yükselen Atillaspor’da sevinç, Süper Amatör Lige düşen Foça’lı oyuncu ve taraftarlarda hüzün vardı.



MAÇTAN DAKİKALAR:

Dk.5 Soldan kullanılan köşe atışında kale içine gelen topu Serkan Bozkuş yakaladı sanılırken, top kale çizgisinin iç kısmına düştü. Serkan topu tekrar alsa da yan hakem tereddütsüz orta sahaya koşarak golü verdi. 0 – 1

Dk.10 Fikret’in kullandığı serbest vuruşta defanstan gelerek kafaya yükselen Aykut Atillaspor ağlarını buldu. 1 – 1

Dk.12 Henüz golün sevincini yaşayamadan bu kez sağ kanattan gelen Atillaspor köşe vuruşu kazandı. Kale sahasına süzülen topa defans ve kaleci hataları eklenince Caner Tezel Foça kalesini ikinci kez avladı. 1 – 2

Dk.55 Atillaspor Kaan-İbrahim ve Volkan’la güzel bir atak geliştirdi. Foça defansında yine ardı ardına hatalar Volkan’a üçüncü sayıyı yaptırdı 1 – 3

Atillaspor 63. dakikada Volkan’ın ayağından çok uygun durumda bir gol kaçırdı. 69 dakikada Volkan’ın ortasıyla gelen bir hücum topu direkten döndü. 73.dakikada yine Volkan’ın ortasına Vedat’ın kafası dışarı gitti.
.
Yapılan değişikliklerle 75. ncı dakikadan sonra Fatih santrfora, Serkan Tanrıseven sol açığa, Özkan orta alanın önüne mevkilendi. Foça’nın soldan bindirmeleri başladı. Serkan’ın ortaları Fatih’in, Emre’nin gayretleri 89.dakikada topun Erhan’ın eline çarpmasıyla Foça’ya penaltıyı buldurdu. Serkan Tanrıseven penaltıyı gole çevirerek durumu 2- 3’ e getirdi.

Oyun 5 dakika uzadı. Uzatmanın son saniyelerinde kaleci Serkan’da rakip ceza alanında gol aradı ancak sonuç değişmedi.

Atillaspor bu galibiyetle Bölgesel Amatör Lig’in çileli statülü yollarına adım atarken, Foça Belediyespor önümüzdeki sezon İzmir Süper Amatör Liginde mücadele etmek üzere İzmir’in en büyük stadından ayrıldı.



Seyfi GÜL







Okunma: 3313
Okunma: 3313












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)