ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça ve Tersane Masterleri anneler için sahaya çıktı

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 12.5.2014    

Foça ve Tersane Masterleri anneler için sahaya çıktı



Antalya’da 42 takımlı Uluslararası turnuvadan üçüncülükle dönen Foça Belediyespor Masterler Futbol Takımı Anneler Günü’nde Alaybey Tersane Masterleri’ni ağırladı. Dostluk havasında geçen maçı ev sahibi Foça 3 -2 kazandı.

Foça 11 Eylül Stadı’nda 11 Mayıs 2014 Pazar Günü saat 13.00’da buluşan ekipler seremoni sonrası tribünlerdeki bayanlara çiçek atarak Anneler Günü’nü kutladılar.

Oldukça tempolu geçen maçın gollerini Foça Belediyespor’dan Şencan Bayır(2) ve Fatih Gürbüz, Tersane takımından ise Ümit Ayna ile Erol Samancı kaydettiler.

Tersane Masterleri ekibinde futbol oynayan, Çiğli Belediyesi’nce düzenlenen ve 6 ayı aşkın bir süre devam eden Nostalji Turnuvası’nda da organizasyon sorumlusu olarak görev alan Abdurrahman Tekin maç sonrası, masterler futbolunun ve organizasyonunun sosyal hayat ve sağlık yönünden önemine dikkat çekti.



Her biri iş, siyaset ve sosyal alanlarda söz sahibi olmuş, sorumluluk almış insanların bu faaliyetlerle yaşamın içinde kalmaya, birikimleriyle değişik konuları gündeme getirmeye devam ettiğini belirten Tekin artık organizasyonların aileler ile birlikte düşünüldüğünü söyledi.

Abdurrahman Tekin; “Geçen Nostalji turnuvasına 34 takım ve binin üzerinde sporcu katıldı. Sonunda ayrılık gayrılık kalktı tek bir takım oldular. Görüşmeler, ailece gidip gelmeler, birbirlerinin sahalarına seyahatler başladı. O dönem için kanser hastalarının durumuna dikkat çekmeye çalıştık. Kanser tedavisi gören 7 yaşındaki İpek’in adını turnuvamıza verdik. Bu sezon düzenleyeceğimiz Nostalji turnuvasını ise “Komşuluk” teması ile yapacağız. Yine bir sosyal konuya dikkat çekerken belli yaşın üzerindeki insanlarımıza 90 dakika mücadele etmenin, sahada dostluk içinde yarışmanın, bir gol atıldığında tüm sorunlardan arınmanın tadını yaşatacağız. Bugün bizi konuk eden Foça Belediyespor Masterleri arkadaşlarımıza kendimiz ve tüm anneler adına teşekkür ediyorum” dedi.

Seyfi GÜL







Okunma: 3284
Okunma: 3284












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)