ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foçalı minikler anneleri için sahnede

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 9.5.2014    

Foçalı minikler anneleri için sahnede



Foça Reha Midilli İlköğretim Okulu Ana Sınıfı öğrencileri Anneler Günü’nü düzenledikleri etkinlikle kutladılar. Minikler şarkılar, şiirler, oyunların ardından tek tek sahneye çağırdıkları annelerine sarılarak çiçek verdiler.

Foçalı minik öğrenciler öğretmenleri Aynur Karakaş ve Melek Muslu’nun hazırladığı gösterileriyle Reha Midilli Kültür Merkezi’nde 7 Mayıs 2014 Çarşamba günü saat 14.00’da sahneye çıktılar. Halk oyunları sergileyen grubun ardından okuldaki yaşamlarını ve her birinin anneleriyle çekilmiş fotoğraflarını içeren slayt gösterisini Kayahan’ın ninni formlu “Annesi Onu Çok Severmiş” şarkısı eşliğinde izlediler.

“Tık Dedi Kapı” şarkısıyla yaptıkları gösteriyle salonda bulunanlara kahkaha attıran, İstiklal Marşı’nı baştan sona kusursuz okuyarak duygulandıran, yabancı danslarla coşturan mini miniler, hem birbirlerine hem de salonda bulunanlara “ne gülüyorsunuz komik mi” diye laf atmaktan da geri kalmadılar.



Sınıf anneleri adına Şenel Nakus’un “Ben Anneyim. Son nefesimde bütün emeğim helal olsun derim” sözleriyle tamamladığı konuşması büyük alkış aldı.

Çocuklarını sevgiyle ve gururla izleyen annelerin tek tek sahneye çağrılması ve gözyaşları arasında güllerini almasıyla program sona erdi. En büyük çiçek demetleri ise anneler tarafından “bizim çocuklarımıza bizim kadar özenli bakıyorsunuz” diyerek öğretmenlere verildi.



Seyfi GÜL







Okunma: 3394
Okunma: 3394












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)