ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
SGK mobil hizmet aracıyla Foça’da

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 8.5.2014    

SGK mobil hizmet aracıyla Foça’da



Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) hizmet üniteleri bulunmayan yerleşim birimlerinde mobil araçlarla vatandaşa hizmete başladı. Bu kapsamda 8 Mayıs 2014 Çarşamba günü Foça’ya gelen hizmet ekibi esnaf ve vatandaşların işlemlerini gerçekleştirdi.

Foça Esnaf ve Sanatkarlar Odası (FESO) ve SGK Bölge Müdürlüğü’nün işbirliği yaptığı hizmetten vatandaşlar da çok memnun. İşlemler için Menemen’e gitmek zorunda kalmadıklarını, ayda bir olsa da uygulamanın faydalı olduğunu belirtiyorlar.



FESO Başkanı Ahmet Koldaş mobil hizmet aracının ilde iki adet olduğunu, bunlardan birinin her ay düzenli olarak Foça’ya geleceğini, böylelikle işyerini kapatmadan, esnafın SGK’na ilişkin işlemlerinin yapılarak zamandan kazanacaklarını söyledi.

Ahmet Koldaş; “Mobil SGK Foça Esnaf Odası önünde konuşlanıyor. Emeklilik dışında tüm işlemleri yapabiliyor. Diğer kayıtlar için ise Menemen SGK müdürlüğüne gitmek gerekli. Bu hizmet hem esnafımız hem de Foça halkı adına bizi mutlu ediyor.. SGK’na teşekkür ediyoruz. İşbirliğini sürdürmeye devam edeceğiz.” Dedi.

Seyfi GÜL







Okunma: 3664
Okunma: 3664












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)