ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Minik Çınar gözyaşlarıyla Foça'dan cennete uğurlandı

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 7.5.2014    

Minik Çınar gözyaşlarıyla Foça'dan cennete uğurlandı



İzmir’in Foça ilçesinde Astsubay Başçavuş Tarık İnan(33) ile öğretmen eşi Elif Akın(32)’ın 23 Nisan’da ilk yaş gününü kutladıktan sonra rahatsızlanan ve kalp nakli beklerken dün yaşamını yitiren çocukları Çınar İnan gözyaşları arasında toprağa verildi.

6 Mayıs 2014 Salı günü ikindi vakti kılınan cenaze namazında Foça Milli Eğitim Müdürü Celal Yıldız, bazı şube ve okul müdürleri, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği(TEMAD) Foça Şube Başkanı Ramazan Harmandar, baba Tarık İnan’ın birlikte görev yaptığı silah, anne Elif İnan’ın öğretmen arkadaşları yakınları ve vatandaşlar katıldı.



Cenaze namazını kıldıran Fatih Camii İmam Hatibi Hakkı Erdem'in “Çınar çocuklarımıza dünyada hayırla kök salması için verilen bir isimdir. Allah onun cennette kök salmasını uygun gördü. Büluğ çağına erene kadar ölenlere cennet kapısı açıktır. Anne baba minik Çınar’ı sabırla cennette kök salmış olarak hatırlayacaklardır” sözlerinin ardından naaş gözyaşları arasında babası ve cemaat tarafından taşınarak bir özel araca kondu. Oluşan uzun araç konvoyuyla Foça Yeni Mezarlığı’na götürülerek toprağa verildi.

Cenaze namazı öncesi güçlükle konuşan baba Tarık İnan organ naklinden başka çaresi olmayan ve organ bekleyen binlerce kişi olduğunu dile getirdi. İnan eşiyle kendisinin de organlarını bağışladığını belirterek `Tüm insanları organ bağışı konusunda duyarlı olmaya çağırıyorum. Kimseye dilemiyorum, ama herkesin başına gelebilecek bir durum” dedi.



Seyfi GÜL







Okunma: 3034
Okunma: 3034












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)