ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça vergi rekortmenleri ödüllendirildi

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 2.5.2014    

Foça vergi rekortmenleri ödüllendirildi



Bünyesinde Foça ilçesindeki ticaret erbabını da bulunduran Menemen Ticaret Odası (MTO) 2010 – 2011 ve 2012 yıllarında en yüksek vergileri ödeyen bu bölgedeki üyelerini plaketle ödüllendirdi.

Foça Belediyesi Denizkent Sosyal Tesisleri’nde yapılan törene Foça Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Belediye Başkanı adına meclis üyesi Zeynep Çemrek, Başsavcı Ali Zorlu, Ege Bölgesi Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği Başkanı, Türkiye Otelciler Federasyonu Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Özgirgin, Foça Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Koldaş, bazı belediye meclis ve Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyeleri ile esnaf temsilcileri katıldı.

FOÇA CLUB MED’DEN KARŞIYAKA’YA MÜŞTERİ GELİRDİ

İzmir Devlet Senfoni Orkestrası müzisyenlerinin özel bir konserle renklendirdiği törende konuşan Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Güral, Menemen ve Foça’nın birlikteliğinden doğan güce vurgu yaptı. EGEV Yönetim Kurulu Başkanı duayen işadamlarından Yılmaz Temizocak’ın “eskiden Foça’ya Fransız Tatil Köyü’ne gelen turistlerden Karşıyaka’ya müşteri gelirdi. Foça’nın Karşıyaka’ya faydası olurdu” sözlerini hatırlatan Yılmaz Güral ilçenin kanayan bu yarasına çare bulunmasını ve tatil köyünün yeniden ekonomiye kazandırılmasını istedi.



BİRLİKTE RAHMET AYRILIKTA AZAP VAR

Ödül alan tüm üyeleri kutlayan Güral; “El ele kol kola birlikte olmakta rahmet, ayrılıkta azap var anlayışıyla politikalarımızı belirliyoruz. Foça’yla Menemen’i ayrısı gayrısı olmadan düşünüyoruz. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın bu konuya acilen el atmasını istiyoruz. İzmir – Karaburun - Foça deniz hattının kesintisiz açılmasını bekliyoruz. Bugün bu tesisin bulunduğu Denizkent sırtlarından Midilli adasını çok net görüyoruz. Bu kadar yakın iki komşunun bağlantısının kesilmesine üzülüyoruz. Hem Foça’ya, hem Menemen’e hem de İzmir’e faydalı olacağını düşündüğümüz için Midilli - Foça gemi seferlerinin yeniden başlamasını istiyoruz” dedi.

Yılmaz Güral konuşmasını; İBB başkanı Aziz Kocaoğlu’nun seçimden önce verdiği sözü tutarak İZBAN istasyonlarına aktarma seferlerinin üyeleri olan otobüsçülere devredilmesini beklediklerini söyleyerek tamamladı.

Tören ödüle hak kazanan üyelere protokol üyelerince plaketlerinin verilmesiyle sona erdi.

PLAKET VERİLEN FİRMA VE KİŞİLER

Firmalar kategorisinde,
Hanedan Turizm İnş.San.ve Tic. A.Ş. adına Yakup Güler,
Akropol Turizm Yat. İnş.Mad.Ltd.Şti adına Hasan Lütfü Okumuş,
Er-Ay Hafriyat Nak.İnş. Mad.Ltd.Şti adına Erkan Günindi,
Tan Gübre Zirai İlaç Tarım Ve Su Ür.Pet.Nak.Paz.San.Tic.Ltd.Şti. adına İbrahim Tan,
Bayık Petrol Ve Tarım Ür.San.Ve Tic.A.Ş. adına Ali Bayık,
Celepler Pamuk San.Ve Tic.Ltd.Şti. adına Vahit Celep,
İncekara Gıda Maddeleri Tur.Teks.Konf.San.Ve Tic.Ltd.Şti. adına Erkan Çoban,
Çabuk Harfiyat Nakliyat İnş.Taah.Yapı Mal.Tic.Ve San.Ltd.Şti. adına Osman Çabuk,
Foça Dörtler Ekmek San.Ve Tic.Ltd.Şti.adına Engin Şimşek,
Neilson Turizm Danışmalık Ve Tic.Ltd.Şti. adına Ahmet Seçkin Yılmaz,
Doğal Taşlar Mad.San.Ve Tic.Ltd.Şti. adına Mevlüt Turhan,
Ayos Turizm Pazarlama İnş.Taş.San.Ve Tic.Ltd.Şti. adına Osman Mert,
Pe-Ma Mantar Üretim Ve Tic.A.Ş. adına Orhan Pembe,
Etik Petrol San.Ve Tic.Ltd.Şti. adına Hasan Güller,
Yaman Kılıç Tur.Rest.Ot.Gıd.Mad.Paz.İnş.Taah.Tic.Ve San.Ltd.Şti. adına İnan Kılıç,
Foça Naturel Yumurta Tavukçuluk Hay.Gıda Ekip.Dış Tic.Ltd.Şti. adına Türker Birigin, Gönülcan Yapı Taah.Tic.Ve San.Ltd.Şti. adına Süleyman Gönülcan’a,

Kişisel Vergi Mükellefleri kategorisinde; Ceyhun Çetin, Bülent Çakırer, Selma Bülbül, Korkut Halil Kinşan, Ali Çolak, Hüseyin Günay, Sabahatin Karaca, Ahmet Dereci, Mazhar Eçun, Rahim Günay, Sinem Fehime Mert, Ali Aktaş, Zübeyde Sema Pergünt, Figen Aydın ve Adnan Pekin.



Seyfi GÜL







Okunma: 7384
Okunma: 7384












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)