ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Deryam Pansiyon törenle açıldı

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 1.5.2014    

Foça Deryam Pansiyon törenle açıldı



İzmir’in turistik ilçesi Foça’da esnaflık yapan Hasan Hüseyin Tuncer ve eşi Asiye Tuncer birikimlerini değerlendirerek ilçeye 20 yataklı bir pansiyon kazandırdılar. Tuncer çifti apart pansiyon şeklindeki mekanlarına üç torunlarının adlarının ilk hecelerini birleştirerek Deryam adını verdiler.

30 Nisan 2014 Çarşamba günü düzenlenen açılış törenine Foça Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, CHP Foça İlçe Başkanı Günal Biçer, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Koldaş, Liman Başkanı Cihan Duman, bazı belediye meclis üyeleri, esnaf ve vatandaşlar katıldı.

Küçükdeniz Limanı sahilindeki Mazhar Zorlu Bedesteni’nin ikinci katında yıllardır boş olan dükkanları yeniden dizayn ve dekore ederek Foça turizmine kazandıran Tuncer çiftine teşekkür eden Kaymakam Niyazi Ulugölge ve Belediye Başkanı Gökhan Demirağ açılış kurdelesini aile fertleri ve konuklarla birlikte kestiler.



Hasan Tuncer, 10 yılı aşkın bir süredir esnaf olarak Foça’ya katkı yaptıklarını, buradan kazandıklarını yine ilçenin yararına kullanmak için bu işe giriştiklerini söyledi. Tuncer; “Memur emeklisiyim. 10 yıldır Foça Balık Evi ile ilçe halkıyla birlikte yerli yabancı turiste de hizmet ediyoruz. Foça’nın sınırlı yatak kapasitesine katkı yapmak istedik. Bedestendeki dükkanlarımızı apart pansiyon olarak düzenledik. Torunlarımız Derin, Yaprak ve Michelle’in isimlerinin ilk harflerinden Deryam adı ortaya çıktı. Bedesteni güzelleştiren ve hareketlendirecek bir aile işletmesi olarak misafirlerimize hizmet etmeye çalışacağız” dedi.

Tuncer; rezervasyon ve tanıtım için web sitesi hazırlığı yaptıklarını, kendilerine 0 232 812 51 61 ve 0 537 717 06 34 no.lu telefonlardan ulaşılabileceğini sözlerine ekledi.

Açılış töreni verilen kokteylle sona erdi.



Seyfi GÜL







Okunma: 4591
Okunma: 4591












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)