ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Türkiye ile birlikte kitap okudu

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 3.4.2014    

Foça Türkiye ile birlikte kitap okudu



Her yıl Mart ayının son haftasında kutlanan, bu yıl seçimler dolayısıyla bir hafta sonraya ertelenen Kütüphaneler Haftası dolayısıyla Türkiye’nin 81 ilinde aynı anda gerçekleştirilen Kitap Okuma etkinliğine Foçalılar da katıldı.

Etkinlik Foça Halk Kütüphanesi Müdürü Rukiye Köksal’ın konuşması ile başladı. Aralarında yazar Hüseyin Yurttaş’ın da bulunduğu gruba hitap eden Köksal ilçe genelinde yaptığı çalışmalar ve kütüphaneye destekleri içim Foça Kitap Kulübü üyeleri adına başkan Ayla Karatekin’e teşekkür ederek çiçek verdi.



Köksal, kütüphanelerin sağlıklı ve aydın nesiller için önemine vurgu yaparak; ” Foça kültür ve okuma düzeyi yüksek bir ilçe. Kütüphanemiz bu anlamda yoğun şekilde hizmet veriyor. İlköğretim öğrencilerinden ileri yaş düzeyine kadar çeşitli kategorilerde çok sayıda üyemiz var. Kütüphane çalışanları olarak bu durumdan çok memnunuz. Özellikle Foça’nın gençlerini süreli yayınlarımız, ücretsiz internet hizmetimiz, her konuda binlerce kitabımızla ağırlamaktan gururluyuz. Tabii daha fazla okuru da kütüphanemizde görmek istiyoruz” dedi.

Saat 12.30’da Foça Demokrasi Meydanı’nda bir araya gelen 50 dolayında kitapsever konuşmanın ardından Türkiye’nin 81 ili ve sayısız ilçesiyle birlikte kitaplarını açarak okumaya başladı.



Seyfi GÜL







Okunma: 3128
Okunma: 3128












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)