ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Kocaoğlu Foça’ya teşekküre geldi

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 24.3.2014    

Kocaoğlu Foça’ya teşekküre geldi



İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Başkan adayı Aziz Kocaoğlu İzmir’de bir gün önce gerçekleştirilen büyük mitinge katkıları için Foçalılara teşekküre geldi.

23 Mart 2014 Pazar günü saat 15.00 dolayında ilçe merkezine gelen Kocaoğlu, CHP İlçe Başkanı Günal Biçer, Foça Belediye Başkanı ve Başkan adayı Gökhan Demirağ ve partililer tarafından karşılandı. Reha Midilli Kültür Merkezi önünden yürüyerek Demokrasi Meydanı’na gelen, oradan da Küçükdeniz Limanı çevresinin tamamını yürüyerek dolaşan Kocaoğlu’na vatandaşlar sevgi gösterilerinde bulundu. Kocaoğlu; birlikte fotoğraf çektirme taleplerini kırmadı. Restoranlarda balık yiyenlerin tekliflerini ise “Foça’ya balık yemeye seçimden sonra geleceğim” diyerek yanıtladı.



OTOBÜSLERE BİNİYORSANIZ NE YAPTIĞIMIZI BİLİYORSUNUZ

Bir vatandaşın “İstanbul ve başka yerlerde en ufak şeylerin tanıtımı yapılıyor. Başkanım siz yüzlerce otobüs alıyorsunuz Basında bile çıkmıyor. Niye reklam yapmıyorsunuz” sözlerini “Otobüslere biniyor musunuz? O halde neler yaptığımızı biliyorsunuz” diyerek cevapladı.

Bazı restoranlarda oturanların alkışları ve “İzmir Aziz’dir Aziz Kalacak” sloganları arasında turunu sürdüren Aziz Kocaoğlu parti seçim bürosunu da ziyaret ettikten sonra saat 16.00 dolayında Aliağa’ya gitmek üzere ilçeden ayrıldı.



Seyfi GÜL







Okunma: 5366
Okunma: 5366












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)