ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
İşçi Partisi Foça adayı Yavuz Efe’den zehir zemberek açıklamalar

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 22.3.2014    

İşçi Partisi Foça adayı Yavuz Efe’den zehir zemberek açıklamalar



İşçi Partisi Foça Belediye Başkan adayı Emekli Deniz Albay Yavuz Efe partisi ve kendisi hakkında yayılmaya çalışıldığını iddia ettiği söylentiler için “beni bu açıklamayı yapamaya mecbur bıraktılar” ibaresiyle başlayan bir yazılı açıklama yaptı.

“Aday adayı olduğum ilk günden beri siyasetin pis yüzünü, belden aşağı vurmayı kabul edemem, bunu da asla yapmam diye defalarca söyledim” diyen Efe karalama kampanyasının artık duymazdan gelinecek boyutları aştığını belirtti.

Yavuz Efe’nin açıklaması şöyle;

"Bunlar Komünist - Genel Başkanları Apo ile Arkadaş" dediler. Kabul görmedi. "Bunlar Vatanı Satar" dediler. Bu da olmadı. "Bunlar Milliyetçi Değil" dediler. Yine olmadı. Baktılar ki, gerçek milliyetçiler ve vatanseverler için tek adres İşçi Partisi. Milliyetçilik dendiği zaman mangalda kül bırakmayanlar, Apo asılmasın diye imza verip, sonra kürsülerden ip atma şovları yapanlar unutulmadı."Bunlar Son Gün Bir Partiyi Destekler Ve Çekilir" dediler. O da tutmadı. Foça halkı kendi aralarında yaptıkları pazarlıkları yakından izliyordu, kimse yutmadı”

“Yetmedi; "İşçi Partisi, AKP Tarafından Destekleniyor" dedikoduları yaydılar, tek dertleri CHP'yi bölmek dediler. Sonra CHP'nin bir tarafında Cemaat, bir tarafında PKK gerçeği olunca, bu yöntem de tutmadı”

“Düşünüp taşındılar, bizim dimdik ve kararlı duruşumuz karşısında ne yapacaklarını şaşırınca; sıra “Kahpelik” yapmaya geldi ve onu da denediler.

İFTİRA ATAN DİLİ KOPARMAK BOYNUMUN BORCUDUR

“27 yıl şeref duyarak yaptığım mesleğime dil uzatmaya kimsenin gücü yetmez. Olur olmaz iftira senaryoları yazıp beni karalamaya kalkan olursa, kimsenin en küçük şüphesi olmasın ki, bunu söyleyen dili koparmak boynumun borcudur.”

“Onca yıllık askerlik mesleğim sırasında hakkımda açılan bir tek yolsuzluk dosyası bulan, bilen varsa karşıma çıksın, aynı dakika istifa etmek boynumun borcudur. Ancak şunu da söylemek durumundayım. Hiçbir dayanağı ve ispatı olmadan, bir koltuk kazanabilmek uğruna bunu söyleyenler, karşıma çıkamıyorsa şerefsiz alçak ve namussuzdur”

Seyfi GÜL







Okunma: 3512
Okunma: 3512












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)