ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Gürsel Tekin Foça’da TRT ve Arınç’a yüklendi

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 17.3.2014    

Gürsel Tekin Foça’da TRT ve Arınç’a yüklendi



Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, CHP Gençlik Kollarına yeni katılımlar için geldiği İzmir’in Foça ilçesinde yayın politikası nedeniyle TRT ve Başbakan yardımcısı Bülent Arınç’a yüklendi. Tekin “TRT için elektrik faturalarından kestiğiniz paralar yedi sülalenize haram olsun” dedi.

16 Mart 2014 Pazar günü saat 17.30 dolayında Foça Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen ve miting havasına dönüştürülen tören; CHP Foça İlçe Gençlik Kolu Başkanı Oktay Kaya, İzmir İl Gençlik Kolu Başkanı İbrahim Soydan ve CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız ile CHP Foça İlçe Başkanı Günal Biçer’in konuşmalarıyla başladı.



GAVUR İZMİR SÜMÜKLÜ İZMİR FAŞİST İZMİR

“Bu seçim bizim için yerel seçim değil genel seçim” diyen Foça Belediye Başkanı ve CHP Foça Başkan adayı Gökhan Demirağ’ın ardından kürsüye gelen Gürsel Tekin Başbakan’ın İzmir’e Gavur İzmir, Sümüklü İzmir, Faşist İzmir dediğini hatırlattı.

Gürsel Tekin; ”İzmir halkı misafirperverdir. Bugün kendisini İzmir’de ağırlayabilir. Ama bu İzmir halkının bu hakaretleri unutmayacağına inanıyorum. Ayın 30’unda kendisine öyle bir ders verilecek ki bir daha İzmir değil herhangi bir yurttaşla herhangi bir ille ilgili ağzına böyle bir cümle alamayacaktır.

BAKANLAR KURULUNUN ÜÇTE BİRİ REHİN

“Bir hükümet düşünün bakanlar kurulunun üçte biri rehin alınmış. Rüşvetle bir başka ülkenin mensubu ne olduğu belli olmayan bir kişi bir ülkenin hükümetinin kabinesinin üçte birini esir alıyor. Şimdi çıkıp konuşuyorlar. Paralel devletti, tuzaktı filan, bir sürü numaralar uyduruyorlar. Yüzde bir milyon doğrudur bunlar”

“30 Mart’ta tüm diğer partilerden de oy istiyoruz. Bir kereye mahsus. Birlik için. Türkiye coğrafyasında ne kadar yakınlarınız varsa, ne kadar akrabanız dostunuz varsa birer tane oyunu rica edeceksiniz bu dönem”

YEDİ SÜLALENİZE HARAM OLSUN

“TRT; 76 milyon yurttaşımızın ödediği elektrik paralarıyla yayın yapan bir kuruluştur. Bu TRT’nin Genel Müdürü’nü şiddetle kınıyorum. TRT’den sorumlu Bakan Bülent Arınç’ı şiddetle kınıyorum. Sizin adaletiniz batsın. Bu mu adalet? Elektrik faturalarınıza bakın her ay bu hırsızlara para yatırıyorsunuz. Bu paralar haram olsun. Yedi sülalenize” dedi.

Tören Gürsel Tekin’in CHP Foça gençlik kollarına katılan 138 yeni üyeyi temsilen bazı gençlere parti rozeti takmasıyla sona erdi.



Seyfi GÜL







Okunma: 2941
Okunma: 2941












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)