ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Özbey Foça’da konuştu. “Ergenekon’dan çıktık diğer kumpaslardan da çıkacağız”

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 17.3.2014    

Özbey Foça’da konuştu. “Ergenekon’dan çıktık diğer kumpaslardan da çıkacağız”



İşçi Partisi Genel Başkan Vekili Hasan Basri Özbey seçim çalışmaları için geldiği İzmir’in Foça ilçesinde halka seslendi. Özbey “Ergenekon’dan çıktık. Balyoz, Casusluk kumpaslarından da çıkacağız” dedi.

ORAYA ATATÜRK DEVRİMİ HAPSEDİLMİŞTİR

16 Mart 2014 Pazar günü saat 12.30 dolayında parti seçim bürosu önünde yaptığı konuşmaya “Mesele sadece Doğu Perinçek’in çıkması değildir. Bu İlker Başbuğ’un kişisel meselesi değildir. Oraya Atatürk devrimi hapsedilmiştir” diyerek başlayan Özbey, Türkiye’nin bölünmek istendiğini söyledi.



Hasan Basri Özbey; “31 Mart’tan itibaren PKK diyor ki özerkliği inşa edeceğim. Erdoğan, Gül, PKK el ele vermiş Türkiye’yi bölecekmiş. Bölemezler. Diyoruz ki Ergenekon’dan çıktık. Türkiye’yi birleştireceğiz, böldürtmeyeceğiz. Güzel günlerdeyiz, ama içimizde burukluk var. Hala kumpaslardan dolayı yüzlerce komutanımız tutsak. Generallerimizi, subaylarımızı astsubaylarımız askerlerimizi ne Silivri’de, ne Hasdal’da, ne Maltepe’de, ne İzmir’de, hiçbir kuvvet tutamaz. Yakında bu millet onlara da özgürlüğü getirecektir. Millet kararını verdi. Ben ordumu imha ettirmem, Atatürk’ümü mahkum ettirmem dedi ve sonucu aldı. Zafer yakındır. Zafer 30 Mart’ta Atatürk’te birleşenlerin partisinindir” dedi.

“Mustafa Kemalin Askerleriyiz”, ”Atatürk’te Birleştik” sloganlarıyla biten konuşmanın ardından seçim bürosuna geçen Özbey İşçi Partisi Foça İlçe Başkanı Nurhan Akova, Belediye Başkan adayı Yavuz Efe ve belediye meclis üyesi adayları ile bir süre görüştü.

Seyfi GÜL







Okunma: 2817
Okunma: 2817












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)