ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça DP adayı Bozkurt “Önce insan ama hayvanları unutmadan”

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 15.3.2014    

Foça DP adayı Bozkurt “Önce insan ama hayvanları unutmadan”



Demokrat Parti Foça Belediye Başkan Adayı Haluk Bozkurt seçim çalışmalarının bir gününü Ilıpınar Köyü’nde bulunan hayvan barınağına ayırdı. “Önce insan ama hayvanları unutmadan ve ihmal etmeden” prensibini düstur edindiğini belirten Haluk Bozkurt önceden de defalarca ziyaret ettiği barınağın son halini görmeye geldiğini söyledi.

Gerçekleştirmek istedikleri arasında “Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Projesi”nin de olduğunu anlatan DP adayı Bozkurt 13 Mart 2014 Perşembe günü geldiği barınağın bu haliyle sağlıksız ve kifayetsiz olduğunu dile getirdi.



Haluk Bozkurt; “Öncelikle onları sevdiğim için, sonrasında 5199 sayılı yasanın yerel yönetimlere yüklediği görevler için Hayvanlara Yardım Derneği(HAYAD) yetkilileri ve barınakta gönüllü çalışan hayvan severlerle görüş alışverişinde bulunduk. Barınağın iyileştirilmesi, kısırlaştırma, tedavi, yavruların bakımlarının yapılabileceği ünitelerin oluşturulması ve alanın büyütülerek doğal yaşam parkı haline getirilmesi konularında fikir birliğine vardık. Bu koşulları taşıması için mevcut barınağı geliştireceğiz. İnsanlar gibi can dostlarının da hayatı bizim sorumluluğumuzdadır” dedi.



Seyfi GÜL







Okunma: 3261
Okunma: 3261












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)