ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foçalı çocukları siyasete alet etmeyin

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 15.3.2014    

Foçalı çocukları siyasete alet etmeyin



İzmir’in Foça ilçesine kazandırdığı sayısız eserler ve yaptığı hizmetlerle unutulmazlar arasına adını yazdıran merhum hayırsever Reha Midilli’nin kurduğu vakıftan burs alan öğrencilerin velilerine, oy konusunda baskı yapıldığı iddiaları üzerine vakıf yönetimi açıklama yaptı. Açıklamada böyle bir şeyin söylentisinin bile vakfa hakaret kabul edildiği vurgulandı.

Reha-Necla Midilli Eğitim ve Yaşlı Evi Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Haydar Çelebi imzasıyla öğrencilere ve velilerine de gönderilen yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi.

“Vakfımızdan burs alan öğrencilerimize CHP ve DSP dışındaki partilere oy verildiği takdirde çocuklarınızın bursunun kesileceği yönünde söylemlerde bulunulduğu bilgisi tarafımıza ulaşmıştır.Bu duyum gerek vakfımıza, gerekse şahsımıza yapılan ağır hakarettir ve ispatlanması gerekir.. Kişiler özgürdür ve özgür iradeleriyle istedikleri siyasi partilere oy verebilirler. Bu T.C. vatandaşlarına tanınmış anayasal siyasi özgürlük hakkıdır. Biz hiçbir zaman burs verdiğimiz öğrencilerimizle, hiçbir seçimde bu tarz siyasi aldatma içinde bulunmadık ve bulunmayacağız. Sizlere de böyle bir dayatma ile gelen kişiler hakkında bilgi vermeniz bizleri memnun edecektir.”



Seyfi GÜL







Okunma: 2701
Okunma: 2701












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)