ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Kadınlar Günü’nün canlı heykelleri “Tarihi değiştiren kadınlar”

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 11.3.2014    

Kadınlar Günü’nün canlı heykelleri “Tarihi değiştiren kadınlar”



İzmir’in Gaziemir İlçesi’nde bulunan Optimum Outlet AVM, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde unutulmaz bir etkinliğe sahne oldu. Soğuk Heykel Atölyesi oyuncularının ''Tarihi Değiştiren Kadınlar'' adı verilen canlı heykel gösterisi alışveriş merkezini dolduran İzmirlilerden büyük ilgi gördü.

Soğuk Heykel Atölyesi Genel Sanat Yönetmeni Hüseyin Özer yurtiçi ve yurtdışındaki etkinliklere canlı heykel çalışmaları ve gösterileriyle katıldıklarını ve 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ne özel olarak Türkiye’de ilk defa canlandırılan karakterlerle sanatseverlerin karşısına çıktıklarını söyledi.

Hüseyin Özer; “Tarihi Değiştiren Kadınlar’dan Kleopatra, Marilyn Monroe, Madam Curie ve Sabiha Gökçen’in canlı heykellerini oluşturduk. Kullanılan boya ve hareketsiz duruşlarından dolayı oyuncu arkadaşlarımızı, gerçek heykel sanıp elle yoklayanlar oldu. Tam yedi saat süren bir performans sergiledik. Arkadaşlarımız yakında önce Antalya ve daha sonra İstanbul’da İzmir’imizi yeni çalışmalarıyla temsil edecekler. Bizleri her zamanki gibi çok güzel bir biçimde ağırlayan, Optimum AVM yöneticilerine ve gösterdikleri ilgi nedeniyle sevgili halkımıza sonsuz teşekkürler ediyoruz. Sokakta, çarşıda, salonda görebildiğiniz her yerde sanatla ışık vermeye devam edeceğiz” dedi.



Seyfi GÜL







Okunma: 2319
Okunma: 2319












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)