ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
MHP’li Mersin “Foça’da çevre katliamına göz yummayacağız”

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 11.3.2014    

MHP’li Mersin “Foça’da çevre katliamına göz yummayacağız”



Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Foça Belediye Başkan Adayı Serdar Mersin, tarım alanında önemli projelere imza atacaklarını, Organik Tarım ve Özel Çevre Koruma Bölgesi olarak seçilmiş ilçede çevre konusuna özel bir önem verdiklerini söyledi.

İlçe merkezi, belde ve köylerde çalışmalarını sürdüren Mersin; “Seracılık ve bağcılık gibi yüksek gelir ve sürekliliği olan tarıma geçilmesi için teşvikler oluşturacaklarını, üretimde, paketlemede ve pazarlamada Foça halkına destek olacaklarını dile getirdi..

Mersin; “Tarımla uğraşan tüm vatandaşlarımıza pazarlama ve organik tarım sertifikası için danışmanlık desteği vereceğiz. Kosgeb, İzmir Kalkınma Ajansı(İZKA), Avrupa Birliği ve Dünya Bankası hibelerinden yararlandırıp çiftçimizin işini geliştirmesine yardımcı olacağız.



ÇEVRE KATLİAMINA DUR DİYECEĞİZ

Foça’da çevre katliamına dur diyeceğiz. Türkiye Organik Tarım ve Özel Çevre Koruma Bölgesi seçilmiş bir lokasyonun bu şekilde katledilmesine göz yummayacağız. Kozbeyli - Ilıpınar ve çevresindeki kardeşlerimizin haklı kavgasına omuz vereceğiz. Bu katliamdır ve aynı zamanda turizm kenti olan Foça’yı yarattığı kirlilikle tehdit etmektedir”

GERİ DÖNÜŞÜM TESİSİ YUTTURMACASI

“Tüm çevre dostlarıyla birlikte, Ilıpınar ve Kozbeyli'nin ölüm fermanını imzalayan bu zihniyetle her türlü hukuki savaş için girişimlerimizi derhal başlatacağız. Bu zihniyet fabrikalara en yakın vadiyi 1/25 bin ölçekli planda cüruf ve depolama alanı olarak belediye meclisi üyelerine 14 Ocak 2011′de geri dönüşüm tesisi yutturmacası ile onaylatmıştır. Bu yanlışı derhal düzelteceğiz” dedi.

Seyfi GÜL







Okunma: 2996
Okunma: 2996












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)