ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Ak Parti Teşkilatı darp söylentilerine isyan etti

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 8.3.2014    

Foça Ak Parti Teşkilatı darp söylentilerine isyan etti



Adalet ve Kalkınma Partisi Foça İlçe teşkilatı Belediye Başkan Adayı Salih Keleş’in gençlik kolu üyelerince darp edildiğine dair çıkarılan söylenti ve bazı yayın organlarında konuya yer verilmesini şiddetle kınadı. 7 Mart 2014 Cuma günü parti merkez seçim bürosunda bir basın açıklaması yapan İlçe Başkanı Av. Kadir Özgirgin, söylentileri çıkaranlar ile sosyal medya ve basın yoluyla yayanlar hakkında hukuki süreç başlattıklarını söyledi.

4 BİN ÜYEMİZ VAR KAZANACAĞIZ

Kadir Özgirgin; AKP Foça Belediye Başkan adayı Dr. Salih Keleş, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Yıldız ve bazı yönetim kurulu üyelerinin de bulunduğu basın açıklamasında, 4 bin üyeleri olduğunu ve seçimi kesin olarak kazanacaklarını iddia etti. Özgirgin, bunun herkesçe anlaşıldığını, bu nedenle parti ve adaylarını kötülemek amacıyla “çamur at izi kalsın” taktiği uygulandığını savundu.

Seçimi kaybettiğini anlayan bazı belediye başkan adaylarının seçim sonrası “kazanır kazanmaz Ak Parti’ye geçeceğiz” şeklinde propaganda yaparak oy çalmaya çalıştıklarını dile getiren Kadir Özgirgin bunun mümkün olmadığını vurgulayarak partilileri uyardı.



Özgirgin; ”Aldığımız duyumlar ve istihbarı bilgiler, buna benzer birçok senaryo haber yayınlanacağını gösteriyor. Bu güne kadar yayınlanan bu tip haberler hükümetimizi yıldıramadığı gibi bizleri de yıldıramaz. Bu haberleri yayınlayanları esefle kınıyoruz. Bunlar hakkında her türlü yasal yola başvurduk.Hakkımızı yasal yollardan arayacağız. Bu haberler bizi hiçbir şekilde etkilemez. Halkımızın destek ve teveccühleriyle seçimi zafer ile taçlandıracağız” dedi.

Özgirgin olaya karıştığı iddia edilen ve her iki yanında oturan Başkan adayı Salih Keleş ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Yıldız’la el ele tutuşarak, “Bu partiye gönül vermiş insanlarız. Neredeyse 24 saatimiz birlikte geçiyor. Yönetimimiz ve tüm üyelerimizle el ele gönül gönüleyiz” sözleriyle konuşmasını tamamladı.

Seyfi GÜL







Okunma: 3071
Okunma: 3071












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)