ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Bahçeli’nin konvoyu Foça’da kaza yaptı

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 5.3.2014    

Bahçeli’nin konvoyu Foça’da kaza yaptı



MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Foça ziyaretine katılmaya gelen araçlardan biri ilçe girişinde kaza yaptı. Geçiş önceliği anlaşmazlığı nedeniyle meydana gelen kazada bir kişi yaralandı.

Kaza 4 Mart 2014 Salı günü 17.15 dolayında ilçe girişinde bulunan Uğur Mumcu Parkı önündeki döner kavşakta meydana geldi. Foça’da bulunan Devlet Bahçeli’nin araç konvoyuna katılmak için İzmir yönünden gelen İsmail Girgin(44) yönetimindeki 35 KB 1555 plakalı araç ile İzmir yönüne dönmek isteyen Mert Tolga Dinçgöl(22) yönetimindeki 35 KA 3846 plakalı otomobil çarpıştı. Her iki aracın da hava yastıkları açıldı. Bir iletişim firmasının satış temsilcisi olduğu öğrenilen Mert Tolga Dinçgöl sol kolundan yaralandı. Dinçgöl ve diğer araçta bulunan üç partili ambulansla Foça Devlet Hastanesi’ne götürüldü.



İzmir Büyükşehir Belediyesi Foça İtfaiye Grubu’na bağlı AKS ekibi, araçları emniyete alarak yol kenarına çekti. Otomobilden yola akan benzinin tehlike yaratmaması için kum dökerek tedbir aldı.

Saat 17.45 dolayında temizlenen ve emniyete alınan kaza mahallinden Devlet Bahçeli ve kendisine eşlik eden yüzden fazla araç geçerek ilçeden ayrıldı.

Konvoyda bulunan bir kısım MHP’liler ve Foça ilçe teşkilatından bazı yetkililer Mert Tolga Dinçgöl’ü hastanede yalnız bırakmadılar.

Foça Devlet Hastanesi’nde yapılan tetkikler ve tedavi sonrası Dinçgöl'ün taburcu edildiği öğrenildi.

Seyfi GÜL







Okunma: 3569
Okunma: 3569












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)