ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
BBP’den mega proje Foça Karaburun Köprüsü

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 5.3.2014    

BBP’den mega proje Foça Karaburun Köprüsü



Büyük Birlik Partisi(BBP) İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Vural Turan İzmir’in geleceği için mega projelere imza atacaklarını iddia etti. Turan, Foça Karaburun arasına köprü yapacaklarını söyledi.

Vural Turan; 2 Mart 2014 Pazar günü; BBP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gürhan, Foça Belediye Başkan adayı Fahrettin Saç ve parti yöneticileri ile birlikte ilçeye bağlı belde ve köyleri ziyaret sonrası Foça merkez seçim bürosunda DHA Muhabiri Seyfi Gül’e açıklamalarda bulundu.

Ulaşıma büyük önem verdiklerini, hayata geçmesiyle birlikte bölgenin tamamen değişip gelişeceğine inandıkları projelerin hayal olmadığını söyledi.



16 KİLOMETRE UZUNLUĞUNDA KÖPRÜ

Vural Turan; “İzmir için mega projelerimiz var. Bu projeler kapsamında Foça’yı Karaburun’la birleştirecek bir köprü projemizde var. Zaten İstanbul-Çanakkale bağlantılı böyle bir yol yaptığınızda hem Foça’nın hem Karaburun’un şekli tamamiyle değişecektir. 16 kilometre uzunluğundaki köprünün bir kısmı ayaklar üzerinde diğer kısmı asma köprü olacak.

Bizim yine İstanbul ve Ankara’dan İzmir-Aydın bağlantılı hızlı tren projemiz var. Mevcut Anadolu Caddesi’nin üzerine duble yol yapacağız, katlı yol. Bu çerçevede yapacağımız mega projelerde Foça’nın mutlaka yeri var.

İZMİR LİMANI SEFERİHİSAR KÖRFEZİ’NE

İzmir Limanı’nı Seferihisar Körfezi’ne almayı düşünüyoruz. Mevcut Limanı marina olarak değerlendireceğiz. Yük taşımacılığı vesaire körfez dışında kalacak. Körfezimizi su sporlarına uygun hale getireceğiz.” dedi.

Seyfi GÜL







Okunma: 4217
Okunma: 4217












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)