ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foçalı veliler geçmiş olsunlara lokmayla teşekkür etti

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 3.3.2014    

Foçalı veliler geçmiş olsunlara lokmayla teşekkür etti



İzmir’in Foça İlçesi’nde Reha Midilli Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği bir süre önce kaza geçiren öğrencileri için geçmiş olsun dileğinde bulunan ilçe halkına hayır lokması döktürerek teşekkür etti.

17 Şubat 2014 tarihinde okulun öğrencilerini taşıyan servis aracı, yokuş çıkarken bir nedenle durmak zorunda kalmış. Sonrasında frenleri tutmayarak geri geri gitmeye başlamış ve şarampole yuvarlanmıştı. Sekiz öğrenci hafif yaralı olarak Foça Devlet Hastanesi’ne kaldırılmış, tamamı ayakta tedavilerinin ardından taburcu edilmişti.

Okulda çocuğu olsun olmasın neredeyse tüm vatandaşların gelerek ya da kendilerini telefon yağmuruna tutarak geçmiş olsun dileğinde bulunduğunu belirten Foça Reha Midilli Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Özlem Temizel çok duygulandıklarını ve bu şekilde teşekkür etmek istediklerini söyledi. Özlem Temizel; “Verilmiş sadakamız varmış, çocuklarımız bu çok kötü kazadan ufak yaralanmalarla kurtuldular. Sonrasında gösterilen ilgi bizi çok mutlu etti. Dağıttığımız lokmalarla hem teşekkürümüzü ettik, hem de bol bol hayır duası aldık” dedi.

Seyfi GÜL







Okunma: 2773
Okunma: 2773












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)