ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Tükoder Foça Şubesi yeni yönetimini belirledi

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 3.3.2014    

Tükoder Foça Şubesi yeni yönetimini belirledi



Tüketiciyi Koruma Derneği (Tükoder) Foça Şubesi Olağan Genel Kurulunu 28 Şubat 2014 Cuma günü yaparak yeni yönetim ve denetim kurulları üyeleri ile kongre delegelerini seçti.

Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi’nde yapılan toplantı divanın oluşturulması ve divan başkanlığına Gerenköy eski belediye başkanı Orhan Bora’nın seçilmesiyle başladı.

Faaliyet ve denetim kurulu raporları okundu. Raporlar oy birliği ile kabul edilerek dönem ibra edildi. Tek liste ile gidilen seçimde de yeni yönetim kurulu da oy birliği ile göreve getirildi.



Tükoder Foça Şube Başkanı Özkan Yılmaz üyelere hitaben yaptığı teşekkür konuşmasında derneklerinin hiçbir menfaat beklemeden gerçek bir kamu hizmeti yaptığını söyledi. Yılmaz “Tükoder siyasi partilerden ve ticari kuruluşlardan bağımsızdır. Hiçbir kurum ve kuruluştan bağış, reklam ve ilan almaz. Tek kazancı çözümüne yardımcı olduğu her sorun sonrası vatandaşın hakkının iadesi ile yüzünün gülmesidir. Önceki dönemimizde bunu pek çok kez yaşadık. Tüm üyelerimizin özverili çalışmaları ile yeni dönemimizde de tüketici haklarının savunucusu ve arayıcısı olmaya devam edeceğiz” dedi.

Toplantıyı izleyen Foça Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Koldaş da Tükoder Foça şubesi yeni yönetim kurulunu kutlayarak başarılar diledi.

Özkan Yılmaz Başkanlığı’nda ki Tükoder Foça Şubesi yeni Yönetim Kurulu Zehra Gül, Şerife Köz, Zehra Yılmaz ve Türkan Güven’den, Denetim Kurulu Fahrettin Elvanlar, Ercan Yüksektepe ve İlhan Koçer’den oluşurken kongre delegesi olarak Özkan Yılmaz, Zehra Yılmaz ve Zehra Gül belirlendi.

Seyfi GÜL







Okunma: 2575
Okunma: 2575












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)