ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
MHP’lilerden MHP Foça Teşkilatına ihanet suçlaması

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 23.2.2014    

MHP’lilerden MHP Foça Teşkilatına ihanet suçlaması



MHP Foça teşkilatı ile altı yıldır birlikte çalışan, eski sendikacı Paşa Feyiz bir grup partili ile birlikte düzenlediği basın toplantısında MHP Foça İlçe yönetimi ve adaylarını davaya ihanetle suçladı. “Ülkücü olmak bir onurdur. Davasına sahip çıkmak her şerefli ülkücünün görevidir” şeklinde konuşan Feyiz, MHP’ye küfür edenlerin partiden aday gösterildiğini iddia etti.

22 Şubat 2014 Cumartesi günü saat 10.00’da Foça Manastırtepe Seyir Kafe tesislerinde düzenlenen basın toplantısına Foça, Gerenköy, Bağarası, Ilıpınar ve Yenifoça’dan bazı MHP üyeleri de katıldı. Toplantının amacını Foça MHP İlçe teşkilatının ihanetini gözler önüne sermek olarak açıklayan Paşa Feyiz, Belediye Başkan Adayı Serdar Mersin’i de ağır ifadelerle eleştirdi.



ÜLKÜCÜLÜĞÜ BİLMEYENLER TEŞKİLATA ZARAR VERMEKTEDİR

Paşa Feyiz; “Ne yazık ki bugün Foça MHP ilçe teşkilatı ülkücülüğün ve MHP’li olmanın gereklerini yerine getirememektedir. AKP de umduğunu bulamayan, partiye küfür eden kişi Belediye Meclis Üyesi adayı olarak gösterilmiştir.MHP Foça teşkilatı bu ihanetin içinde yer almaktadır.. MHP bir çıkar partisi değildir..Belediye Başkanlığını alırsak cebimiz para görür, bu nedenle bunlara göz yummak zorundayız diyen bir zihniyetin ülkücülüğünden ve MHP’li oluşundan şüphe duyarım. Restoranlarda içki masalarında AKP’lilerle basına poz verenler Ülkücülüğün “Ü”sünü bilmeyenler teşkilatlarımıza zarar vermektedir. Ülkücü kendisinden taviz verebilir, ama asla davasından taviz vermez.

TÜRKİYEM ŞARKISINI ÇALDIRMIYORLAR

Üç beş entelden oy alamayız diyerek, seçim otobüsünde “Mehter Marşı”nı ve “Türkiyem” parçasının çalınmasını istemeyenler, Belediye Meclis üyesi adayı olarak gösterdikleri kişinin bir cemaat mensubu olduğunu da göremedi. Sormak gerek entel dedikleri kişiler bu cemaatçiye nasıl oy verecektir. Amaç entel olayı dağıl. Niyet MHP’nin olmazsa olmaz değerlerine, zarar vermekten başka bir şey değildir”

MERSİN MHP’DEN SONRA KİMİN KAPISINI ÇALACAK

ANAP-DYP-AKP’nin kapılarında dolaştıktan sonra, en son çare olarak MHP’yi gören, sayın Serdar Mersin, MHP den sonra hangi partinin kapısını çalacak diye çok merak ediyorum. Biz ülkü denen sevda solmasın diye yıllardır mücadele ederken, şimdi birileri gelip bu davanın değerlerine saldırma hakkına sahip değildir.Burası Foça, burada siyaset böyle yapılır diyenler unutmasın ki, Ülkücü Rize’de de ülkücüdür, Hakkari’de de ülkücüdür..Ülkücü olmanın yeri olmaz.” dedi.

MURAT TAŞER’E TAM DESTEK

Paşa Feyiz parti ile değil ilçedeki kişilerle sorunları olduğunu vurgulayarak MHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer’i var güçleriyle desteklediklerini belirtti. Feyiz açıklamasını ”Foça’daki bu oluşumun günahına asla ortak olmayacağız. İlerideki günlerde tavrımızı daha net olarak göstereceğiz. Biz bu davayı sokakta bulmadık veya birileri kendi çıkarları için kullansın diye mücadele etmedik. Bu dava üç beş kişinin eline oyuncak olamaz.. bu duruma kesinlikle izin vermeyeceğiz” sözleriyle bitirdi.

Seyfi GÜL







Okunma: 4004
Okunma: 4004












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)