ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça İşçi Partililer önce Atatürk’e gittiler

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 20.2.2014    

Foça İşçi Partililer önce Atatürk’e gittiler



İşçi Partisi Foça Belediye Başkan ve Meclis Üyesi adayları listelerin kesinleşmesinin ardından önce Atatürk Anıtı’na giderek kırmızı beyaz karanfiller bıraktılar.

19 Şubat 2014 Çarşamba günü saat 13.00’da Foça Reha Midilli Caddesi Sevgi Yolu üzerindeki seçim bürosu önünde toplanan partili ve vatandaşlara hitaben bir konuşma yapan.Belediye Başkan Adayı Em. Albay Yavuz Efe, Atatürk’te birleşerek vatanına, milletine hizmet sevdasından başka hiçbir amacı olmayan arkadaşlarının ne adaylık, nede sıra kavgası yapmadan listeleri oluşturduklarını söyledi.

Yavuz Efe tüm adaylarının dürüst, çalışkan ve saygın insanlar oluklarını belirterek “hepinizle gurur duyuyorum” dedi.



Konuşmanın ardından Meclis Üyesi kontenjan, asil ve yedek olmak üzere toplam 30 aday tek tek anons edilerek tanıtıldı. Tanıtımın ardından yürüyüşe geçen partililer ve bazı vatandaşlar Büyükdeniz sahilinde yer alan Cumhuriyet Meydanı’na geldiler. Burada bulunan Atatürk Anıtı’na karanfiller bıraktılar.

Burada da kısa bir konuşma yapan Yavuz Efe; “Biz Atatürk’te birleştik sözünü boşuna söylemiyoruz. Aramızda çeşitli partilerden gelmiş ama hepsi Atatürk’e gönül vermiş, inanmış arkadaşlarımız var. Gönül ister ki diğer tüm partiler ve adaylar da işe Atatürk’te birleşerek, onun fikir, görüş ve Cumhuriyeti kuran ilkeleriyle başlasınlar. Biz bu yola baş koyduk. Gazamız mübarek olsun” dedi.

İşçi Partililer daha sonra yoğun ilgi gördükleri esnafı ziyaret ederek ve yolda karşılaştıkları vatandaşlarla selamlaşarak ilçeyi dolaştılar. Meclis üyesi adaylarını tanıttılar ve desteklerini istediler.



Seyfi GÜL







Okunma: 2821
Okunma: 2821












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)