ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Sevgililer Günü’nde Foça’da evlenme teklifi

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 16.2.2014    

Sevgililer Günü’nde Foça’da evlenme teklifi



14 Şubat Sevgililer Günü İzmir’in Foça ilçesinde belediyenin düzenlediği romantik geceyle kutlandı. İlçe merkezinin yanı sıra Yenifoça, Bağarası beldeleri, Ilıpınar, Gerenköy ve Kozbeyli’den araçlarla getirilen vatandaşlar, yakılan ateşler etrafında Okan Öz’ün gitarıyla çaldığı şarkılarla dans etti.

Gerilen iplere minik kırmızı kalplerin yerleştirildiği Demokrasi Meydanı’nda gerçekleştirilen etkinliğe Foça Belediye Başkanı ve CHP Foça Başkan adayı Gökhan Demirağ eşi ile birlikte katıldı. Demirağ günlerini kutladığı katılımcılara çiçekte verdi.



TEKNEYLE DENİZDEN EVLENME TEKLİFİ

Gecenin sürprizini ise Manisa’dan gelen genç çift yaptı. Can Alp Soya(25) adlı Manisalı muhasebeci genç, kız arkadaşına hitaben “Hande Benimle Evlenir misin” yazılı büyük bir pankart hazırlattı. Kiraladığı bir tekneyle Küçükdeniz limanı içinde gezmeye çıkardığı 15 arkadaşı ile anlaşarak pankartı onlara teslim etti. Kendisi ve arkadaşı Hande Ergül(24) sahilde yürürken tekne ani bir dönüş yaparak yanan maytaplar arasında pankartı onlara gösterdi. Teknedekiler hep bir ağızdan kabul mü diye bağırdı. Şaşıran Hande Ergül bir süre sonra vargücüyle “Evet” diye bağırarak teklifi kabul etti. Durumu gören Foça Sahil Balık Restoran çalışanları da iki maytabı gençlerin etrafında yakarak anı fotoğrafla ölümsüzleştirdiler.

Yoldan geçenlerin, restoranda oturanların ve teknedekilerin alkışları arasında birbirine sarılan gençler, eğlenceye devam etmek üzere Foça’nın ışıkları arasında kayboldular.



Seyfi GÜL







Okunma: 4435
Okunma: 4435












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)